Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1067 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Izmanto transferwise.com, un nebūs nekādas problēmas ;)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Jūs varat pārskaitīt jebkuru summu no ārvalstīm, ja Jums ir ārvalstu bankas konts, jo raugi, kamēr Latvijas kontus neizmantosiet, viss čiki-piki. Radi lai paši tiek galā, nauda iedota, miers mājās. kad viņiem VIDeļi piestādīs rēķinu, sevišķi, ja uz vietējo pašvaldību pēc pabalstiem soļojuši - tā nav jūsu problēma

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Necik, nelegāli iegūtu līdzekļu iemaksāšana savā bankas kontā ir krimināli sodāma darbība gan Norvēģijā, gan Latvijā, gan jebkurā citā valstī, saskaņā ar starptautiskiem likumiem par maksājumu pakalpojumu sniegšanu un maksājumu kanālu nodrošināšanu, jebkurai bankai ir pienākums par šādiem darījumiem informēt attiecīgās iestādes un visām kredītiestādēm viens no galvenajiem nosacījumiem licences saņemšanai ir attiecīgu kontroles mehānismu ieviešana, kas automātiski informē bankas iekšējo drošības dienestu par jebkurām aizdomīgām darbībām ar savu klientu kontiem. Tas kādēļ ES pilsoņi Norvēģijā, kurai ar ES ir vienots darba tirgus, strādā nelegāli, man nav saprotams.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.