Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sofija Zikova

+30

 
  • 1

    Atbilde

  • 3 balsis
  • 852 skatījumi

Kā atrast pusmāsu, kurai zinu tikai vārdu, un aptuveno vecumu?

Ģimene un attiecības » Cits

Mans tēvs reiz bija precējies, un strādāja milicijā. Viņam piedzima divas meitas. Ar laiku mans tēvs pameta to ģimeni, un tiesības uz meitām tēvam arī noņēma. Vecākā meita pēdējo reizi bija redzēta manas tantes kāzās, jau vairākus gadus pēc tā, kad mans tēvs pameta ģimeni, viņa bija atnākusi tēvam izteikt savas domas. Cik es saprotu abām māsām ir cits uzvārds, jo viņas vēlāk adoptēja mana tēva, bijušās sievas jaunais vīŗs. Es zinu abu meiteņu vārdus, arī aptuvenos vecumus, bet neko vairāk. Vai ir kāda iespēja, kā es viņas varētu atrast? Es ļoti vēlos iepazīties, bet ģimene nestāsta nekādu detalizētāku informāciju par mana tēva pagātni. Tēvs arī neko nestāsta, pa cik pati nedzīvoju nemaz ar viņu, un viņš dzīvo ārzemēs. Esmu pavadījusi negulētas naktis meklējot viņas draugos, bet šaubos ka tādā veidā ir viegli atrast. Es nezinu nedz kur vērsties, nedz kur meklēt. Agrāk jau centos atrast, bet pa cik biju nepilngadīga, pati neko nevarēju izdarīt. Tagad man palika 18, un vēlos atrast māsas.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+5369

 
Pamēģini starp mājas dokumentiem pameklēt kādus mājienus, starp mājas kaimiņiem parasti ir kāda kaimiņiene kura par visiem visu zina ,mēģini tādai pavaicāt ! Gadu atpakaļ varēja mēģināt atrast radus ar raidījuma "Gaidi mani" starpniecību,nezinu kā tagad!

"Ar raidījuma "Gaidi mani!" starpniecību meklē māsas un brāļus Latvijā, arī Jēkabpilī "
http://www.radio1.lv/jekabpili/sabiedribas-zinas/item/17538-ar-raidijuma-gaidi-mani-starpniecibu-mekle-masas-un-bralus-latvija-ari-jekabpili.html

jeb privātdetektīva palīdzību, bet tas jau ir pa naudu

pirms 7 gadiem  

Sofija Zikova, pirms 7 gadiem :

Es jau minēju, ka tā bija tēva ieriekšējā ģimene. Tas bija vēl 20 gadi pirms manas dzimšanas. Kā arī teicu, ka neko par to nezinu, un ģimene visu slēpj no manis. Kaimiņus nezinu, kā arī nezinu kur viņi dzīvoja. Nekas nav pieejams izņemot vārds un aptuvenais vecums.

†† Vilis Stepanovs ††, pirms 7 gadiem :

Ir kādas faktiskas bildes no tās meitenes palikušas ? Sazinies privāti, palidzesu!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.