Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1153 skatījumi

Kādu dāvanu dāvināt vecmāmiņai Ziemassvētkos? Būtu vēlams līdz 5 eiro

Ģimene un attiecības » Cits

Gribu atrast vecmāmiņai dāvanu (līdz 5 eiro), taču nevaru izdomāt kādu. Biļetes uz koncertiem, pasākumiem un tml. tai neder. Arī kkādi apmeklējumu kuponi (baseins, dejas, vingrošana) neder. Mīl minēt krustvārdu mīklas, taču pildspalvas dāvināt negribas :D Ko varat ieteikt?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Par 5 eiro var nopirkt tikai šokolādes tāfelīti. Ja esat bērns, kas pats neko nepelna, tad vislabākā dāvana vecākiem un vecvecākiem ir uzmanības apliecinājums un kaut kas pašas rokām darināts. Uzzīmējiet skaistu Ziemassvētku atklātnīti, izveidojiet aplikāciju ar sausajiem ziediem, smilgām, saceriet vai atrodiet skaistu novēlējumu, tas neko nemaksā un jebkurā gadījumā ir daudz vērtīgāk nekā jebkas cits, ko nopirksiet par dažiem eiro.

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Būdams vectētiņš, varu apliecināt ,ka Aivim ir pilnīgi taisnība un faktiski pirkta, nekam nevajadzīga dāvana pa 5 eiro var panākt tikai pretēju efektu. Pašas rokām darīnāta lieta noteikti būs 100x vērtīgāka.Ja vecmāmiņa nedzīvo pie jums, tad apciemo viņu un velti viņai laiku divatā ar sevi.

Viktorija Ksenija Koņukova, pirms 7 gadiem :

Ņemot vērā, ka esmu sakrājusi daudz naudas (krāju savu kabatas naudu jau 2 mēnešus) un varu jau pirkt kaut ko vērtīgu, tad jā... Neesmu vairs tik maza, lai zīmētu zīmējumus... Man ir 13 gadi jau tomēr! :)
Dzīvoju ar vecmāmiņu, tāpēc arī vienkārši uzmanība nav tā dāvana. Svinam ģimenes lokā (es, mamma, māsa un protams vecmāmiņa), tādēļ jau trešo gadu pēc kārtas krāju naudu un pērku Ziemassvētku dāvanas :)
Nelielu dāvanu jau nopirku, kas 5 eiro apmēra bija...

Viktorija Ksenija Koņukova, pirms 7 gadiem :

Dāvanas katram pērku, lai būtu apmēram 10 eiro apmērā :)
Visiem varēju atrast ko uzdāvināt, taču vecmāmiņa... Vienmēr grūtības atrast īsto dāvanu!

Aivis Svirskis™, pirms 7 gadiem :

Kāds tam visam sakars ar vecumu? Mana krustmāte, kam ir pāri 80 gadiem, vienmēr uz Ziemassvētkiem un Lieldienām sūta pašas gleznotas apsveikuma kartītes ar dabas skatiem, mana vecmāmiņa mēdz visiem mazbērniem svētkos uzdāvināt pašas adītu cimdu vai zeķu pāri. Ja jūs ejat gleznošanas pulciņā, un nevarat pilnīgi neko uzzīmēt vai uzgleznot, laiks ir iet no pulciņa projām, un meklēt sev citu vaļasprieku. Mīlestību nevar nopirkt ne par 5 ne par 10 ne 500+ eiro.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Ja viņa ada vai izšuj, var diegus vai dziju. Krāsaini būs dārgāki, pelēki lētāki. Man liekas, ka par 5 +- pietiks diviem kamoliem.

Var siltas čības. Lielveikalos tās nebūs dārgas. Ja ir brilles, var pameklēt bruļļu futlāri.

pirms 7 gadiem  

Viktorija Ksenija Koņukova, pirms 7 gadiem :

Adīšana, tamborēšana un šūšana nav viņas stiprā puse... Es tāpat kā viņa adu ļoti cieši, tikai cik man mana mamma ir stāstījusi ka tad, kad vecmamma ada, viņa dažkārt pat otru adatu nevarējusi iebīdīt :D man tik traki nav tomēr... Čības vai briļļu futlāris ir laba ideja! Paldies, skatīšos :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uzdāvini kādu gramatu par mīlestībbu!

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krustvārdu mīklu abonamentu (par to naudu laikam tikai mēnesim sanāks)

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
Grāmatu, var krustvārdu mīklu žurnālu....uztamborē šallīti...utt...-)!

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.