Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2060 skatījumi

Vai man pienākas kādi atvieglojumi kredītu apmaksā un darbavietā ja viena audzinu bērnu(10.gadi)?

Grūtniecība un vecāki » Cits

Par bērnu saņemu tikai valsts pabalstu LS8 apmērā un vairs neko,arī darbavietā algu samazināja,bet bankas to visu neņem vērā pieprasot pilnu kredīta apmaksu kā tad kad man vēl bija pilna ģimene un nesamazināta alga.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es gan nezinu,ka būtu kādi materiāli atvieglojumi darba vietā, izņemot nodokļu samazinājums par apgādājamiem (bērnu), kas iz visiem vecākiem, nevis tāpēc,ka audzināt viena.
Bet ja bērna tēvs jūs materiāli neatbalsta,jums ir tiesības griezties uzturlīdzekļu garantijas fondā un tur dabūt precīzi neatceros cik,liekas, aptuveni 40 ls par bērnu. To maksā tikai tad,ja tēvs ir oficiāli reģistrēts kā bērna tēvs. Ja nav,tad arī tur nemaksā neko.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vispār jau var dabūt atvieglojumus,ja tā varētu teikt.Ir iespēja maksāt tikai ikmēneša procentus,atliekot pamatsummas maksājumu.Bet tas jāprasa bankā,jo visur varbūt nedod tādu iespēju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Drieka

-1360

 
> TAGAT ARI TU VARI PANEMT KREDITU BEZ PROCENTIEM JA TE PAT IR KREDITSAISTIBAS ,TEV ATLIEK TIKAI PIEREDISTRETIES UN GAIDIT KONTA NAUDINU >

http://kaspars240288.1w.lv/37-sms-kredit/

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Par bernu pienakas atvieglojumi darba vieta, par kreditu nekadi atvieglojumi nepienakas, pat ja viena audzinatu 5 bernus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gita Bērziņa

+2252

 
Kāds vēl atvieglojums kredītam!
Lai cik skarbi neizklausītos, bet ja gribējāt dzīvot pāri savām reālajām materiālajām iespējām, tad tagad rēķinieties ar sekām.

pirms 14 gadiem  

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Kādas jums te tiesības uzstāties ar pārmetumiem? Dažiem īpaši lielu kaifu sagādā te portālā citus cilvēkus aizvainot un pazemot. Ļaunums mēdz atgriezties pie paša teicēja atpakaļ.

Dainis Bērziņš, pirms 14 gadiem :

Nekādus īpašos pārmetumus neredzu_Vienīgais ļaunums ir mīnuss, ko piešķīrāt :)_Domāt vajadzēja pirms kredīta ņemšanas_Pēc palīdzības var griezties pie sociālā darbinieka_

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Ha,ha! Pie sociālā darbinieka griezās mana kolēģe,kam 2 bērni un vīrs bezdarbnieks jau ilgu laiku un nesaņem pabalstus. Vienīgais,ko viņai piedāvāja,kad bija atnestas 100 izziņas un izstāvēta rinda kopā ar bomžiem-medicīniskos pakalpojumus bez maksas (ko gan viņai paldies dievam nemaz nevajag).

Līga Vaļentova, pirms 13 gadiem :

Nu Gitiņ Tu laikam ārzemēs dzīvo vai ar kādu super biezo ja pat nezini ka valstī ir krīze un algas tika samazinātas!!!!Pamosties meitenīt un izej ārā paskaties kas apkārt notiek!!!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.