Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1691 skatījumi

Kā iemācīt bērnam rāpot?

Grūtniecība un vecāki » Cits

Man ir 8 mēnešus veca meitiņa viņa ir slinka un neko negrib darīt. Ārsti domāja ka ir cerebrālā trieka bet izejot pārbaudes nekas tāds neapstiprinājās.
Varbūt ir kādi personīgie ieteikumi kā iemācīt viņu rāpot,staigāt u.t.t.(būt aktīvai un sākt kautko patstāvīgi darīt)?
Viņa sēdēt māk bet ilgi viņa negrib sēdēt,ātri atspiežas kautkur vai arī vienkārši kad nosēdin uzreiz ar dibenu brauc guļus.
Esmu mēģinājis ar viņu darboties,vingrināt viņu bet tiklīdz kā kautko daru tā viņa uzreiz sāk kliegt pilnā balsī jo viņa neko negrib darīt.Lai cik reizes mēģinu vienmēr ilgāk par 5min nevar ar viņu neko padarīt un rreti 5min viņa kautko dar kad vingrinu viņu.
Būšu pateicīgs par atbildēm un ieteikumiem. Lūdzams atbildēt tiem kas par tādām lietām zin vai ir bijusi pieredze, nevis tiem kuri tikai savā prātā ir izdomājuši ko darīt.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labāk ir ja bērns pats apgūst gan rāpošanu, gan staigāšanu, kad mazulis būs pilnīgi gatavs rāpot tad viņš pats to sāks darīt! Staigāt gan nevajadzētu bērnu steidzināt! Tas vēlāk var atspoguļoties ar muguras problēmām, labāk ir ļaut bērnam pašam sagatavoties, gan rāpošanai gan staigāšanai :)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
nē tie ārsti tiešām mēdz izbrīnīt! Mans dēls vispār nerāpoja, es gultiņā karināju augstāk visādas mantas un viņš sāka celties, lai viņas dabūtu! Daudzi bērni rāpo, citi nē, daži ātri iemācās staigāt, citi atkal nē! Es domāju par to nav jāuztraucas, manējais ap 8,9 mēn nerāpoja bet 11 mēn sāka staigāt, es pat tajā brīdī negaidīju! Nekas nebij liecinājis, ka mans dēliņš sāks staigāt ap to laiku!:D

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sveiki man delinam tiesi tapat ir bet vins censas jau celties agsa

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-57

 
Youtūbā nav?

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.