Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1768 skatījumi

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ir vairaki varianti. piemeram izprinte spikeri gaisi sarkana krasa un panem saartu plastmasas mapi. ieliec spikeri taja. tu varesi redzet cauri, bet citiem izskatisies, ka baltas lapas tur ieksa (protams atstaj a4 formata, nmevis mazas driskas.

tad vel kursa biedram bija darba iespeja printet uz pleves un tad tada veida nomainija mineraludens etiketes 2. pusi, kur sastavs un iegusana rakstiti.

es medzu ielikt aiz zekem un kajas parlieku 1 par otru taa, ka vienas kajas potite ir uz 2. kajas celgala. pavelku bikses uz augsu un spikoju. tas gan der tikai lokaniem cilvekiem :D

tad es zinu, ak citi medz izprintet interneta kadu tekstu par nesaistitu temu, bet, kas attiektos uz citiem macibu oprieksmetiem(butu divaini, ja tu uz galva turetu savu vestulu izdruku no draugiem.lv vai erotiskos stastus) un teksta vidu tada pasa fonta un izmera ieliek spikera tekstu.

nu ir daudz metozu, visas ta nenak prata.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
noķer nevis pēc lapiņām,bet tava izskata,tu pats sevi nodod,laikam tas ir talants,citi to dara dabiski,citi bailīgi,domāju tas visu izšķir.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nolako nagus ar caurspīdīgo nagu laku, uzraksta visu nepieciešamo ar tintes pidspalvu (diemžēl vieta ierobežota, pietiek vien formulām) un tad vēlreiz nolako.tas man palīdzeja algebras, ģeometrijas, fizikas utml eksāmenos

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

bezvadu ausi bazjama ausinja + runatajs, kas stasta :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Šīre

+326

 
Mēs savā laikā taisījām sekojoši - ņem vecu elektroniko rokas pulksteni, izņem iekšas un tur kur pogas sānos (parasti 4) izrubini tadus caurumiņus, lai starp tiem varetu ielkt nagliņu (vienu augšā un otru apakšā), vai stieplīti, kas kalpo kā ass. Tad starp tām uztin špikeri un var tīt šurpu turpu, bet izskatās, ka spaidi pulksteni... :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Špikeru rakstīšana IR viens no labākajiem un vieglākajiem mācīšanās veidiem... Ja tiek lietota arī smadzeņu pelēkā viela... jo vairāk špikeru uzrakstīsi, jo vairak zināsi... Respektīvi, eksāmenā špikers Tev dod tādu kā drošības sajūtu, bet tos izmantot varbūt nemaz nebūs nepieciešamība... un špikeri jāraksta tikai tām lietām ko Tu nezini nemaz...
P.S. Ja gribi tikai špikot vai uzstādīt špikošanas rekordu, tad lai kāds cits Tev sagatavo špikerus... un būs Tev gan špikers, gan process, adrenalīns... atliek tikai piedomāt zināšanas un rezultātu...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Mana kursabiedrene lika austinu un zvaniija viiram, kurs attiecigi peec ieprieks sarunaatas morzas aabeces, to jautaajuma atbildi nodikteeja pa telefonu. Reekjins nebija nekaads lielais, jo viniem tur bija tas ZZ tarifs - maksaa 9 santiimi un runaa, cik gribi.
Saadaa veidaa vina nokaartoja koledzaa visus eksaamenus un pat tur, kur es ar savu metodi biku iespringu, vina tikai klusaak 'klepoja', lai pateiktu, par kuru jaut. ir runa.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krista Junkere

+274

 
Manas mammas metode, kuru viņa savā laikā izmantoja, lieliski nostrādāja arī man - paņem smalku adatiņu un uz caurspīdīgās, pašas lētākās piltenes iegravē vajadzīgo tekstu - gaismā lieliski visu saskatīsi pats, bet no malas izskatīsies, ka tikai domājot pēti pildspalvu ;) Man nostrādājis daudzos priekšmetos, pat pie acīgākajiem ;) Mammai savā laikā - ķīmijas eksāmenā ;)

pirms 14 gadiem  

Jānis FaBricIuss, pirms 14 gadiem :

bet cik gan daudz piltenes apraxtiisi un tur arii ir ierobezhots daudzums..

Krista Junkere, pirms 14 gadiem :

Nu izvēlies, kas svarīgāks. Saīsini pa savai modei. Vismaz es tā darīju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdistt

+8491

 
Jo inovatīvāks veids, jo vieglāk ieberzties. Pats skolas laikā lielākoties izmantoju 5. fontā rakstītas špikeru slejiņas. Galvenais, špikerus rakstīt pašam, jo tā laikā izdodas veiksmīgi iemācīties nepieciešamo.

Savukārt meitenēm - it sevišķi, ja skolotājs vai pasniedzējs ir vīrietis, špikeri zem svārkiem ir visai efektīva metode - jo pasniedzējam bieži vien būs neērti nākt klāt un prasīt parādīt, kas ir zem svārkiem! :)

pirms 14 gadiem  

Jānis FaBricIuss, pirms 14 gadiem :

bet peec savas pieredzes zinu, ka man ir ljoti aciiiga ang.val skolotaaja kura ljoti elementaari uzkjer papiira lapinjas...
ir vajadziigas citas, viltiigaakas metodes!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.