Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Žeņa R.

-10

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 4852 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Pateikties vecākiem, skolotājiem, garderobistēm un apkopējām. Solīt attaisnot viņu darbu kļūstot par augstu ierēdni un uzlabot viņu sadzīvi. Kaut ko mazliet uz patriotisma paspēlēt un pabeigt ar frāzi: Dievs, svētī Latviju!… Sviests!

pirms 14 gadiem  

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

perfekti! Mammas raudās un skolotājas būs ekstāzē.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Un direktore asaru nobirdinās.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

nezinu gan, ko precīzi teikt, bet man tomēr šādi pasākumi asociējas ar patiesām jūtām. mums laikam bija tik laba skola, ka nebija jāliekuļo un viena otra meitene pa īsto krita vadībai ap kaklu un tad kopā raudāja. un nevienam tas smieklīgi nelikās. pat man ne, lai arī esmu pret tādām publiskām jūtām.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Visupirms izlaidums bērnudārzā un tad panesās - pamatskola, vidusskola, augstskola, skolotājas sapucējušās kā ielenes, skolotāji sadzērušies un laimīgi. Kā man riebj tie pasākumi ar ļaudīm, kurus satiksi tikai kursa tusiņos vecus un krunkainus pēc divdesmit gadiem, lai parādītu, ka ar tevi nav tik sūdīgi, kā šamie iedomājās.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

jā, tas gan - es jau tgd, tā teikt, saceru stāstāmo - izdomāju krutāku darba vietu, lielāku algu, pilnīgu laimes sajūtu! =) bet tai vecumā, kad beidz videni (jo augstskolas izlaidumam, manuprāt, vnk vairs nav jēgas! - tur ir nulle procentu emociju klāt, izņemot prieku par diplomu), emocijām vēl vajadzētu būt īstām. ir taču jaunības maksimālisms, ļubestība, traki tusiņi, kas viss vairāk vai mazāk saistās ar skolu! un IR FORŠI.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Nezinu, cik tev gadu, bet vai daudzus atceries no pamatskolas, videnes, augstskolas. Man vairāk kopēja ar otrās klases biedriem.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

šai atbildei patiesībā vairs nav nozīmes, tomēr pateikšu, ka gadu man nav daudz. augstskolu beidzu tik nesen, ka neko neesmu aizmirsusi, videni arī atceros. Gan no vienas, gan otras man ir pa diviem ļoti labiem draugiem. pārējos, visticamāk, satikšu krunkainus pēc 20gadiem. =) man sanācis tā, ka vismazāk kopīga ar pamatskolu, jo laukos pamatenē, ja esi tāds visās nozīmēs padīvaināks, ir diezgan grūta dzīve. cilvēki neatļaujas būt brīvi un ir garlaicīgi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.