Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2048 skatījumi

Pirmie kosmosā

Izglītība » Cits

Nesen kultūras stundā runājām par 20.gs. otrās puses sasniegumiem. Kā viens no tiem ir šie pirmie kosmonauti uz Mēness. Taču daudzi teica, ka ir dzirdējuši, ka esot aizdomas par bildēm, ka iespējams neviens no ASV vai Krievijas nav aizlidojis uz Mēnesi.
Kādas ir jūsu domas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

UZMANĪBU!

+4625

 
Pirmais kosmosā ir bijis Gagarins, kurš arī tur pazuda. Pareģi saka ka viņu paņēma citplanētieši.
ASV ir vieni lieli blēži!!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
es arī kaut kā šaubos, lai gan ir skaidri pateikt, ka karodziņš bija ar speciālu 90grādu kātu, lai viņš visu mūžu būtu pacelts un uz mēnes atstātos spoguļus var izmantot ikviens, lai pārbaudītu ar savu lāzermetēju, ka tur tomēr ir bijis cilvēks...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
"ka ir dzirdējuši, ka esot aizdomas" - ir gan tur par ko domāt..

ja tas patiešām interesē, papēti
http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_landing_conspiracy_theories
un
http://en.wikipedia.org/wiki/Third-party_evidence_for_Apollo_Moon_landings
kā arī tur dotās saites

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Šādi dati tiek slēpti visās lielvalstīs, kas vēlas konkurēt ar citiem nesasniedzamiem sasniegumiem. Izkāpšanu uz mēness apšauba dēļ ar patosu piesātinānoto video analīze, kuros ir redzams lepni plīvojošs ASV karogs, kas nav iespējams Mēness bezatmosfēras vidē. Tāpat kosmonauti cēli lēkā pa mēnes virsu, bet putekļi nosēžas daudz ātrāk par par cilvēkiem, kas pie tik mazas gravitācijas ir neloģiski. Tāpat arī paši tēli, kas tika izraudzīti cēlajiem mērķiem, piedzīvoja nelāgus likteņus, kas arī ir raksturīgi lielvalstīs. Arī Gagarina nodzeršanās un dīvainā bojāeja liek apšaubīt viņa, kā pirmā ap zemi apligojušā kosmonauta patiesumu. Šāds veikums PSRS bija svarīgs aukstā kara laikā, kaut arī labi imitēts. Tas pats par ASV un Mēnesi. Diemžēl fakti tiks rūpīgi slēpti vēl ļoti ilgi, gan apstiprinošie, gan apgāzošie...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Sazvērestību teorija. Ja tu palasītu grāmatas par šo tēmu, tad vispār nekam neticētu. :) Tas nenozīmē, ka nevajag ticēt, bet jāuztver lietas kritiski. Pēc tik ilga laika ir praktiski neiespējami pierādīt, kā tur bija un parasta mirstīgā dzīvē rezultāts neko nemainīs, tāpēc nav ko satraukties. Ja tevi satrauc tādas lietas, paskaties kādu Maikla Mūra filmu - vispār gulēt nevarēsi. Skatoties uz notikumiem tīri statistiski - nu mānās valdības, tāpat kā skolnieki. Ir daudz lietas, ko uzzināsim un vēl vairāk, ko nekad neuzzināsim - kam vara, tam taisnība, kaut arī nesakrīt ar īstenību.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Varu Tev garantēt, ka neviens Krievijas kosmonauts nav bijis uz mēness, jo krievi nemaz nemēģināta tur nokļūt, kad amerikāņi uzspēja to izdarīt pirmie.. Vai pirmie sataisīt tādas bildes, lai piečakarētu pasauli..

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.