Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

K.S.

+11

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 5643 skatījumi

Iesakiet, lūdzu, kādus smadzeņu darbību uzlabojošus medikamentus, zāles, vitamīnus???

Izglītība » Cits

Varbūt kāds ir lietojis kādus vitamīnus vai zāles smadzeņu darbības uzlabošanai? vai reāli palīdz? iesakiet, lūdzu kaut ko, jo tuvojas sesija, bet galva galīgi nestrādā :(

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Padzeriet Nootropil. Lieliski uzlabo atmiņu gan pēc operācijām, gan insultiem, kā arī pirms eksāmeniem.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Viņu drīkst dzert bez ārsta ieteikuma?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jā, drīkst, Nootropils aktivizē starpšūnu sakarus smadzenēs, izmanto atmiņas zuduma, uzmanības traucējumu un gribasspēka zuduma simptomātiskai ārstēšanai, šo preperātu var padzert ilgstoši, pat līdz 6 mēnešiem, to izraksta pat bērniem, kam ir logopēdiskas dabas problēmas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vienreiz man deva dzert ginko prim tabletes, es nekādu atšķirību neizjutu. Pats galvenais visā, lai tā domāšana strādātu - sabalansēta pārtika (jāēd kārtīgi un nekādas slaidās līnijas ieturēšanas), labi izgulēties (vismaz 9 stundas diennaktī), nekāda alkohola un cigarešu, plus, mācību laikā ideāli, ja atrodies pilnībā klusumā. Lai domāšana strādātu, smadzenes jātrenē visu laiku - katru dienu vismaz 2 stundas dienā. Te palīdz krustvārdu mīklas, cenšanās atcerēties sapņus, to, ko esi teicis no rīta, ko un kādā secībā darījis, galda spēles kaut datorā.... Galva nestrādā tad, ja cilvēks ir pārmocījies - ne lāga ēd, ne guļ. Un smadzeņu darbību uzlabo apelsīni, rieksti, šokolāde un banāni.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Es pret tabletēm un visādiem citādiem šāda tipa medikamentiem, mana galva strādā labi, jo es labāk vairāk paguļu un kārtīgi paēdu. Sesijas laikā agrāk (kad studēju) es ēdu kā bifelis - pat piecas ēdienreizes dienā (treknas kūkas, šokolādes, augļi, dārzeņi, sulas, labi trekns putukrējums... u.c.) - mans šķīvis vai bļoda bija piekrāmēts līdz augšai, bet svars tik un tā kritās. Un manā gadījumā bija tā, ka nedēļas laikā, ar visu milzonīgo ēšanu un mācībām, es zaudēju pat 5 kg.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Par apelsīniem, riekstiem, šokolādi un banāniem PLUSS!

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Saki? :) Pacienāsi mani ar karamelizētiem banāniem? Es pagatavošu riekstu krēmu ar apelsīnu mērci!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Izklausās jau ļoti garšīgi! Karamelizētus es neprotu gatavot, bet banānus ar šokolādi gan var ļoti ātri pagatvot mikroviļņu krāsniņā - nepieciešama tikai tāfelīte šokolādes ar riekstiem, pāris banāni un iegūstam pilnu šķīvi ar laimes hormoniem, kuri ir bagātīgi vitaminizēti ar kāliju, B6 vitamīnu, magniju, utt. Īpaši iesaku, lai nomāktu pavasara apātiju un nogurumu un mazliet sevi iepriecinātu un uzlabotu garastāvokli!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
manuprāt, asinsriti - arī galvā - uzlabotu fiziskas aktivitātes. Bišķi paskrieties, skaldīt malku, iesvīst. Sesijās ir vairāk jāguļ un vairāk jākustas, kā parasti.

pirms 13 gadiem  

K.S., pirms 13 gadiem :

jau divus mēnešus staigāju uz trenažieru zāli, bet pēdējā nedēļā izlaižu, jo trūkst enerģijas sakarā ar miega trūkumu :(

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
miegs, miegs, miegs, svaigs gaiss, pastaiga pa mežu, šokolāde.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

kad tad lai staigā pa mežu, kad sesija degungalā un beidzot jāsāk mācīties:D

K.S., pirms 13 gadiem :

Jā, tur jau tā lieta, ka viss ir ievilkts un nav laika izgulēties :(

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.