Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sandis Orleāns

+1891

 
  • 3

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1309 skatījumi

CV

Izglītība » Cits

Pēc visiem googles paraugiem esmu uzcepis savu CV loti skaists utt, ja piemēram pretendēju uz Reklāmas aģenta darbu, nekādas iepriekšējās pieredzes ar to nav, un tas info kas ir CV, piemēram tur Chilli picas pavārs vai būvnieka info ir jaatstāj vai jaizdzēš? jo sakara ar vienu un otru darbu nav nekāda.Sākumā bija doma vienu un to pašu CV sūtīt uz kādām 30 vakancēm ar mērķi gan jau kāds kautko atbildēs un uzaicinās uz interviju. Jautājusm vai CV sūta visiem vienādu. vai katrai vakancei pielabo/piepušķo?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja mēģini darbu dabūt kādā specifiskā amatā, kur nepieciešama kāda konkrēta izglītība un pieredze, kas krietni augstāka par tavu minēto, tad labāk dzēs ārā. Bet, ja amata specifika un "svarīgums" nav īpaši augstāks par līdzšinējiem, tad gan nevajag dzēst. Jo, lai kādu darbu esi strādājis, tas norāda, ka neesi slaists, kuram CV sarakstījusi māsa vai draugs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Ja vakancēm amati (grāvju rakšana ar rokām) vienādi, tad arī CV var būt identiski, bet dažādām sfērām vai amatiem parasti ir atšķirīgi akcenti.
Tiesa, kaut kam netriviālam parasti prasa arī motivācijas vēstuli un ja tā būs tāda kā raksti te, vismaz es vairāk par dažiem pirmajiem teikumiem nelasītu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
labāk piekoriģēt katrai vakancei, bet reklāmas aģentam es labāk atstātu pieredzi čilli picā, nekā rakstītu, ka vispār nekādas pieredzes nav. Protams pierakstīt neesošu pieredzi ir PILNĪGI garām, jo agri vai vēlu (visticamāk jau agri) to tāpat atklāt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.