Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

CitIZEN

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1590 skatījumi

Autoskola Rīgā (tuvāk Juglai)

Izglītība » Cits

Kura autoskola ir normāla, kur ir skolas eksāmenā tikai 30 jautājumi. Kur ātrāk laiž uz eksi CSDd, nevis liek izbraukt X reizes bezjēdzīgi...
Cik vispār vajadzētu naudu kopā? +/-

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Te pieejams autoskolu saraksts - https://bkategorija.com/

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pateicoties šai autoskolai - http://bit.ly/2fTFgd9 , divu mēnešu laikā iegūvu savas tiesības, skolas teorijas eksāmenu noliku ar pirmo reizi, arī ar CSDD nebija nekādu problēmu. Izbraucu tikai nedaudz vairāk par minimālajām braukšanas nodarbībām.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Autoskolai Eksperts ir atbilstošs teorijas eksāmens, 30 jautājumi, 2 pieļaujamas kļūdas, ja mācies, nolikt ELEMENTĀRI, tāpat kā CSDD.
Bet ja interesējies par autoskolām Rīga, iesaku izlasīt šo rakstu autoskolas Rīgā http://autoskola-eksperts.com/autoskolas-riga/

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Višķers

+841

 
ieej http://www.autoskolasriga.lv/ka-izveleties-autoskolu Tur ir atbildes uz visiem taviem jautājumiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es nedzīvoju Rīgā un uzreiz teikšu, ka atbildi uz tavu jautājumu nezinu, bet kādēļ izvēlēties skolu, kur ir pēc iespējas mazāk jautājumu un ātrāk pielaiž pie valsts eksāmena, «nevis liek braukt bezjēdzīgi»?

Tie jautājumi un zināšanas taču nāk par labu gan tavai, gan arī (pirmām kārtām!) citu drošībai. Izvēlies skolu pēc labām atsauksmēm un reputācijas. Galu galā tu pats būsi ieguvējs. Neviens jau neliek braukt bezjēdzīgi. Instruktors liek braukt tik ilgi, kamēr viņš jūtas drošs, ka tu noliksi eksāmenu. Ja tā nebūtu, tad es pat negribu iedomāties, kas tagad notiktu uz ceļiem. Šūmaheru uz ielām jau tagad pietiek.

Cena var atšķirties ļoti ievērojami. Atkarībā no tā, ar kuru reizi tu noliec teorijas eksāmenu, braukšanas eksāmenu un cik reizes tu esi braucis ar instruktoru.

Veiksmi!

pirms 12 gadiem  

CitIZEN, pirms 12 gadiem :

tapec jau ka nedzivo Rīgā tāpēc arī tāda atbilde. Jo mazpilsētās ir vieglāk izvēlēties autoskolu, jo viņas tur nav 100, bet viena vai divas

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.