Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-57

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 988 skatījumi

lasīt aprakstu

Izglītība » Cits

Es zinu normāli angļu valod, bet gribētos runāšanu iemācīties 99%. Vai var un ja var, pēc cik ilga laika es varētu iemācīties angļu valodu skatoties seriālus?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

anonims

+3977

 
Pameklē torrentā kādu programmu, kas ļauj mācīties angļu valodu mājās. Tur būs gan lasīšana, rakstīšana, uzdevumi, klausīšanās, varēsi atkārtot vārdus, pareizi izrunāt teikumus! Es mācījos vācu valodu, liels pluss bija tam, ka pati atrados Vācijā tajā brīdī, varēju savas zināšanas izmantot veikalos utt... :)
Lai veicas!
P.S. Skatoties seriālus, es nezinu vai tur tu 99 % iemācīsies!:D

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ēriks

+4393

 
RUNĀT iemācās tikai runājot, skatoties seriālus var labi iemācīties saprast, papildināt vārdu krājumu un izteicienus, bet lai runātu un iepraktizētos vārdus lietot, veidot teikumus vajag praksi.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Pierādījums tam ir tie krievi ,kas piedzimuši Latvijā , nodzīvojuši līdz pensijai, saprot visu , bet patekt latviski nevar gandrīz neko :(

Uldis Segliņš, pirms 10 gadiem :

Tas tāds šķidrs pierādījums. Kad pašiem vajag, māk ka nu tikai.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anna Marta

+355

 
Ar seriālu skatīšanos vien būs par maz, kā jau augstāk minēja. Kā mana angļu valodas skolotāja reiz teica -pamēģini online čatu, meklē ārzemju draugus ar ko sarakstīties un runāt skaipā utt. Bet ar piebildi, ka ar tiem, kam angļu valoda ir mātes valoda, nevis kaut kādus turkus un pakistāņus. Tici vai nē - tas ļoti, ļoti noderēja un nu jau daudzus gadus runāju ļoti labi angliski - bez tipiskā latviešu akcenta, kā arī labi nokārtoju angļu valodas eksāmenu toreiz.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.