Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

kkk ggg

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 820 skatījumi

Ko darīt pēc 9. un 12. klases?

Izglītība » Cits

Šobrīd esmu 9. klasē. Mācos pierīgas skolā, mācības šeit ir augstā līmenī, konkurē ar Rīgas skolām, skola ir saražojusi daudz spēcīgu skolnieku ģimnāzijām. Ko Jūs ieteiktu darīt pēc 9. un 12. klases? It kā baigi uz Rīgu mani nedzen! Jēga iet būtu tikai uz 1. ģimnāziju, bet uzskatu, ka viss ir atkarīgs no tevis paša- lai tu dari to, kas tevi patīk un piesaista!Domāju vidusskolu pabeigt šeit un tad mācīties par inženieri- labi saprotu ķīmiju, fiziku, matemātiku, krievu valoda pieklibo, bet kopumā mācos labi, to visu apvienojot ar sportu. Varbūt te ir kāds inženieris, kas var dalīties ar savu pieredzi, darba pieprasījumu, pirmajiem soļiem šajā jomā un mācībām!?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Sākums ir ļoti pat labs. Bet visa pamatā ir tavas vēlmes. Ko tu pats gribi darīt? Kas tev interesē? Ja tevi neturētu neviena skola, organizācija, viss būtu par velti, ko tu darītu? Tur arī būs vislabākie rezultāti. Iekšējā motivācija tevi vedīs pareizā virzienā. Ārējie apstākļi tikai īslaicīgi.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.