Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Martins Spulle

-100

 
  • 3

    Atbildes

  • -3 balsis
  • 869 skatījumi

Berni ir musu nakotne,Jus viniem velat visu to labako?

Izglītība » Cits

Resocilizejosu programmu berniem Aktualu kur tiesam ar viniem nodarbojas ar katru un individuali,ka ari kopiene nac daudz! Skolas berni tak pasi zinat kadi! Katrs ietekmejas cits,no cita un ta kede ir neapturama. Tam ir vajadziga programma tiesi tada,par kadu nepieciesamas balsis. Lai ar berniem stradatu spejigi.zinosi cilveki kas grib ar berniem resocili nemties,lai berni pienem pareizus lemumus un pasi!Nevis ietekmeties no citiem un darit ta ka dara-vins,tas,to,ta..
Lai berniembutu patstaviba lemumos un pareiz domasana.
Si NOMETNU PROGRAMMA "TAURETAJS" ir berniniem vajadziga :)
Ja ne Jums kadam,tada projektu pienemsana nav vajadziga pec Jusu uzskatijuma Jusu berniem,tad ludzu padomajiet LABDARIBAS varda un prieks citiem nobalsojiet,jo daudzi tadu atbalstitu un atbalsta :)
Ludzu Jus tauta,neesiet vienaldzigi un busim VIENOTI labos merkos.
Balsojiet par-NOMETNU PROGRAMMA "TAURETAJS" http://labasgribasuznemejs.lv/tauretajs/

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Principa pēc nekad nebalsoju par projektiem, kur projektu organizētāji negodīgi attiecas pret citiem projektu iesniedzējiem un mango balsis, uzmācoties un izsūtot tūkstošiem vēstuļu pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem. Šādus spamotājus no dalības konkursā būtu jāizslēdz. Projektiem, kas ir tautai interesanti, vienmēr atradīsies atbalsts, bet projektiem, kas nevienam neinteresē diemžēl ir jāmeklē naudiņa pašiem. Nometnes ir laba lieta, bet bez tām var arī iztikt, pastāv virkne labdarības organizāciju, kas šādas nometnes rīko pilnīgi bez maksas, bet maksātspējīgiem vecākiem par savu bērnu dalību nometnēs ir jāmaksā. Domāju, ka nevienam nav nekādu šaubu, ka Martinam Spulle arī kaut kas atlektu, ja projektam tiktu piešķirts finansējums. Dalīt svešu naudu ir liels vilinājums un to prot, katrs muļķis. Ja tik ļoti mīlat bērnus, nofinansējiet nometnes no saviem līdzekļiem, novadiet 10 bezmaksas nometnes par savu naudu, un es varu garantēt, ka turpmāku finansējumu jums neviens neliegs.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Martin, Jums ir krietni jāpiestrādā - es Jūsu rakstīto saprotu visai aptuveni.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Piekrītu iepriekšējam, tikai gribu vēl ko pierakstīt - Ja tas būtu vēl kāds jēdzīgs projekts varbūt kāds nobalsotu, bet sarakstot tādas muļķības tikai atliek cerēt uz kādām izmānītām balsīm un paziņām.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.