Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

melis

+176

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1518 skatījumi

Ģitārspēles pamatu apguve...?!?

Izklaide un mūzika » Cits

Tā kā jau esmu sācis krāt naudu ģitārai, tad, pirms to iegādāties, vēlos iegūt sīkāku vispārēju informāciju par to. Tātad vēlētos zināt kādu ģitāru iegādāties (klasisko/akustisko vai elektrisko), ja iepriekš mana saistība ar mūziku bija pilnīga nulle?!? Kur internetā var atrast dažādu vispārēju informāciju par ģitārām, aprīkojumu, tās spēles apguvi priekš iesācējiem un nezinātājiem? Varbūt arī ir kāda specisfika literatūra, kuras iegādei nebūtu jāžēlo nauda?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
iesaku akustisko (t.i., klas. vai metāla stīgu), jo ar to ievērojami palielinās iespējas paņemt un 10 min pastrinkšķināt ātram treniņam vai savam priekam. Atkrīt rūpes par rozeti, pagarinātāju, tumbām, kombi, elektrību... Nebūtu slikti vispirms iepazīties ar ģitāru pie drauga/rada, muzikas skolotāja, kaimiņa. Vēlams iepirkties ar kāda zinātāja palīdzību.
Forums latviski ir te: http://www.gitaristiem.lv/, kur tev visu ieskaidros. Ievēro, tur var un vajag lietot pogu MEKLĒT. Draugiem.lv arī ir ģitāristu domubiedru grupas. Vajadzētu arī muzikas teorijas pamatus zināt; tie nav saistīti ar noteiktu instrumentu.
vēl šis tas noderīgs:
http://www.gitarspele.lv/,
http://www.jazzmusic.lv/2010/01/12/parastie-akordi/, http://pargitaru.id.lv/
Ja tev saprotama ne tikai latv. valoda un pieejams internets, var iztikt bez papildliteratūras un, manuprāt, arī skolotāja.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Ja gribi visu apgūt pats un nav iespēju tikt pie kāda privātskolotāja, tad vari intereses pēc paskatīt justinguitar.com. Ļoti daudz pamācību video ir tajos pašos youtube video.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.