Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Monta Slaide

+30

 
  • 3

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1040 skatījumi

Kāda jēga dzīvei,ja tāpat nomirsi?????

Izklaide un mūzika » Cits

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Jēga būs no Tevis paveiktā un ieguldītā, lai veicinātu cilvēces attīstību.Izklausās ļoti diži ,bet ,kā zināms, arī mazs cinītis gāž lielu vezumu. Ja ne pati ko varenu izdarīsi , tad var būt Tavi izaudzinātie bērneļi to paveiks vai arī pa visiem kopā neļausim šai pasaulei "aizaugt ar nezālēm" un pārtapt ziedošā dārzā.
Bez lielas izpušķošanas,ikviens cilvēka pamatjēga ir radīt pēcnācējus .Gluži tā pat kā to dara visa dzīvā radība un augu valsts.
Ja pēķšņi visa daba un dzīvā radība paliktu bez pēcnācējiem , tad gan vairs nebūtu ne jēgas ne iespējas dzīvot.Vairs nebūtu ne graudu , ne kartupeļa , ne piena , ne cilvēku ,kas to visu audzē un pasaule izmirtu.
Sanāca murgain :)

pirms 8 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Pirmajai daļai pievienojos, bet otrā atbildes daļa gan ir slidens jautājums un grābeklis, uz kura var uzkāpt un dabūt pa pieri. Kristīgā izpratnē, jā, pēcnācēju un bērnu radīšana ir viens no dzīves pamatmērķiem. Tāpat arī mēs varam droši apgalvot, ka lielākajā daļā gadījumā, tieši bērni un mazbērni ir tie, kas par mums atcerēsies pēc tam, kad mēs no šīs saules būsim aizgājuši. Bet jautājums ir slidens, jo bērnu bariņa esamība nenorāda to, ka cilvēks ir produktīvs sabiedrības loceklis, tāpat kā

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

pēcnācēju neesamība neliecina par to, ka cilvēks nepaliks atmiņā kā ievērojama personība, sava amata pratējs, utt. Viens no grābekļiem nesen sanāca Lielbritānijā, kad viena no Konservatīvo partijas premjerministra kandidātēm apgalvoja, ka viņa ir labāka kandidatūra par Terēzu Meju, jo viņa ir māte un ir izaudzinājusi lieliskus bērnus, rezultāts ilgi nebija jāgaida, mediji pēc šāda paziņojuma vienkārši uzsprāga, kandidātei nācās atkāpties, un Teresa Meja tika ievēlēta par Lielbritānijas premjeru.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Bet dzīve ir PIEDZĪVOJUMS! Centies dzīvot pēc iespējas interesantāk. Čības, zupasbļoda un televizors gan nav sakarīga kombinācija. Ceļo, tiecies ar interesantiem cilvēkiem un vēsture Tevi mēslainē neizmetīs. :)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

sisqo kid

+1351

 
Jēgas nav. Te vai nu jānošaujas vai jācenšas atlikušo dzīvi nodzīvot tā, lai tas ko tu ikdienā darītu būtu pēc iespējas interesanti un spētu novirzīt tavas domas citur.
http://foto.lib.ru/img/u/ut/alb_0010/motivator4431984.jpg

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.