Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sandra L.

+2215

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 5654 skatījumi

Kur vislētāk nopirkt kūdras briketes bez starpnieka uzcenojuma?

Māja un dārzs » Cits

Bet tām jābūt akmenscietām!

Pirms 14 gadiem

Vai kāds zina ražotāju?

Sandra L., pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vajag pirkt tikai blīvas kūdras briketes, piemēram šeit http://granulas.eu/lv/prece/kudras-briketes/ - siltumatdeve kā oglēm.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

izsludini savu konkursu/iepirkumu par kūdras brikešu iegādi, norādot daudzumu, nepieciešamos parametrus kam jāatbilst vēlamajām briketēm http://www.iepirkumi.lv/item_requests/new un uzņēmumi, kas ar to nodarbojas, paši Tevi uzmeklēs un izteiks savu piedāvājumu. Tev atliks izvēlēties sev vispiemērotāko. Iepirkuma izsludināšana ir bezmaksas!

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Mazam apjomam privātām vajadzībām konkursu?! Tas ir nopietni?

Kaspars Rozenkopfs, pirms 14 gadiem :

iepirkumi.lv piedāvā veidot savu konkursu sākot no 100LVL, ir nozares, piemēram, kā apdrošināšana, kur tiek apstiprināti konkursi, kas ir zem minētās summas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Pie akmenscieto kūdras brikešu ražotnes sarga.

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Asprātīga atbilde... Nez, vai neprēmēt kā labāko?..

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Bet tu ar pajautāji - vislētāk un akmens cietas! Un vēl bez starpnieka - kas ir starpnieks? Pārdevējs? Tad tikai no ražotāja. Kuri ir tie, kas ražo tās akmenscietās kūdras briketes? Tās ir kurināšanai? Cik daudz? Sapresēt briketes nebūtu problēmu, ja der jebkuras formas un izmēra. Daudzi celtniecības uzņēmumi sēž bez darba. Iepirks kūdru un sāks presēt.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Gudriniek, esi kādreiz pircis da jebkādas briketes vnk apkurei? Piem. skaidu - ir tik daudz dažādi varianti, viens par otru sliktāki - pat no viena ražotāja, vienreiz briketes pilnīgi skan no blīvuma, otrreiz izjūk rokās. Es, piem., gribētu no ražotāja nopirkt tādas, kā tirgo benzīntankos - bet kā lai uzzin ražotāju? - tas nav norādīts! Īsāk sakot, atbilde parasti tiek gaidīta no kāda, kas saprot, par ko ir runa, nevis kaut ko vispārina!

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Šis ir vispārinošs portāls. Lielākā daļa par kurināšanu, tāpat kā es, zina visai maz. Domāju, ka ražotāji cenšās vienlīdz labi, bet mitrumā glabātas briketes neskanēs un juks ārā. Ja vēlies konkrētu piedāvājumu - liec sludinājumu serverī ss. Šeit var norādīt virzienu, kurā doties, nevis pateikt kādu telefona numuru, kur iepirkties.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Es cerēju, ka ieraudzīs kāds, kas ir nopircis labas un ieteiks savu variantu. Pati esmu tā darījusi, un bez kādas vispārināšanas!

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Vēl jau nekas nav zaudēts - jautājums te tīstīsies apkārt. Un ja es kaut kur pamanīšu akmenscietās kūdras briketes, zināšu, ka viens cilvēks uz planētas tieši tādas meklē bez starpniekiem.

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Lūk, tā jau ir piemīlīga atbilde, paldies:)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Imants ...

-467

 
a kāpēc tieši kūdras,nevis skaidu? no skaidu ir lielāks siltums...skaidu briketēm Liepājas pusē varu ieteikt ražotāju

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

Zinu - bet gribēju izmēģināt, kā ir. Nu ne jau tādas drupanas briketes, kā bija krievu laikos! Liepājas puse būs pa tālu - man vajag Rīgas rajonā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.