Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

uldis ozoliņš

+3795

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3079 skatījumi

Par spicēm.

Māja un dārzs » Cits

Spicei apm. 3 gadi, apm 3.5m (līdz dolomītam). Galā apm 1m siets. Tagad ir tā ka ūdens nāk tik knapi, ka nau vairs ciešams. Pumpis ok, trubas ok. Ko darīt? vai ir vērts spici tīrīt, vai jādzen jauna. Ieteikumus, pls.
(ūdens ir ļoti dzelžains).
Vecajai spicei bij tā pate nelaime, tikai turējās dažus gadus ilgāk.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris

+22646

 
3,5m dziļumā ūdens līmenis nekad nevar būt stabils,tātad vai nu ūdens vienkārši nepietiek,vai kas ticamāk,siets ap spici ir ciet!Arī 1m sieta ir par maz,jo pie tik mazas virsmas tiek piesūktas visas sīkdaļas.Iztaisīt 1,5m sieta pārklājumu un zem sieta bieži un daudz caurumu!Sietu likt vienā kārtā lai nosēdumi netiek starp sietiem.Dzīt vismaz5m tālāk,pēc tam kādu nedēļu censties sūknēt,lai apakšā izveidojas rezervuārs.Tas ļoti īsi,veiksmi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Pirmkārt, daudzkas atkarīgs no grunts. aprunājies ar kaimiņiem (ja tādi ir.) cik dziļas ir viņu "SPICAS" vaiviņi ir gājuši cauri dolomīta slānim, un ko ir uzrādījis viņu grunts ūdeņu ķīmiskais sastāvs. (Jo izejot cauri dolomīta slānim var vainu pazaudēt ūdeni vispār jeb tieši otrādi, jeb būs vairāk ūdens Bet pilns ar kaļķi.)

Ieteikšu iztīrīt gan sietu gan, pumpi, gan trubas, jo rūsa kura ir paugusi ap trubām ir tik pat vāja kā MAXIMAS krējums. un ja tev kaut cik drusku ir pagājis ūdens pretējā virzienā tas rūsas krējums aizsit caurules ciet.

vēl var būt problēma rezevuārā zem zemes, kad izrok spicu, tad pirms pumpja ievietošanas met iekšā akā spridzekli, kurš sprāgstot izveido apakšējo rezervuāru,. varbūt tev viņš ir aizbiris. un ir nepieciešams spridzināt atkal?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
3.5m var izraut ārā, sapucēt vai nomainīt sietu un iedzīt par jaunu.

pirms 14 gadiem  

uldis ozoliņš, pirms 14 gadiem :

tajā pašā caumurā?

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Kāda jēga? Varbūt blakus mazāk rūsas?

verners osis, pirms 14 gadiem :

pameklē īsto sietu spicēm,no nerūsējošā un viļņaini savīts,visas stieplītes kustīgas,tad būs uz gadiem 20 ,vai ari melorācijas spici,nav tā labākā,bet ari iet ilgi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sveiki. ar cik lielu aci lietot to sietu spicei?

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.