Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilona Ķirse

+23

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3021 skatījumi

Kāds var ieteikt cilvēku, kurš spējīgs attīrīt mājokli no negatīvās enerģijas (piem., "tante", dziednieks utt)? Par mācītāja iespēju zinu.

Māja un dārzs » Cits

Nevaru iemīlēt māju! Trūkst omulības sajūtas. Un ir zināms, ka iepriekšējai ģimenei negāja viegli (alkohols, nāve, šķiršanās). Palīdziet!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Negatīvās enerģijas ir mūsu pašu iedomu radītas. Mājokli omulīgu padara cilvēki, kas tajā dzīvo un par to rūpējas. Protams, ja mēs ticam visādiem rīkstniekiem, dziedniekiem, ekstrasensiem utt. tad pēc šo personu apmeklējuma mēs paši sevi noskaņojam uz to, ka tagad gan viss ir kārtībā, kaut gan reāli nekādas izmaiņas nav notikušas. Garastāvokļa, noskaņas uzlabošanai ieteiktu izvēlēties aromātiskās eļļas, tās labvēlīgi iedarbojas uz mūsu maņu orgāniem un rada patīkamu gaisotni mājām, pie tam prasmīgi izvēloties šīs eļļas mēs varam gan nomierināt nervus pēc grūtas darba dienas, gan padarīt sevi možāku, gan radīt intīmu gaisotni mājās. Iespējas ir neierobežotas un tas atšķirībā no visādu tantiņu apmeklējuma tiešām darbojas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tad kāpēc tādu māju pirkāt? Godīgi sakot, tantes un onkuļi te nepalīdzēs, Jums pašai vajag atrast kopīgu valodu ar tiem, kuri tur mitinās. Tā kā man ir pieredze šajā jomā, es neesmu droša, ka mācītājs vai kadiķu kūpināšana palīdzēs, parasti notiek tā, ka pēc tam mājā sāk notikt visādas lietas, jo tur mītošie gari sadusmojas. Vai nu ir jāatrod cilvēku, kurš spēj ar viņiem sazināties un jūt mājas auru kā tādu vai arī jācenšas māju iekārtot pilnīgi pretēji tam, kāda tā izskatījās iepriekšējo iemītnieku laikā. Ir jāatbrīvojas no visa, kas varētu būt palicis no iepriekšējiem saimniekiem un, nedod dies, ka vēl tur būs palicis kaut sērkociņš un kur nu vēl kāds krēsls vai sienas skapis. Un audzējiet kaktusus - ziemassvētku, tie uzsūc visu slikto sevī. Vēl pielieciet pie mājas durvīm (tā, lai neviens neredz iekšā nākot) pīlādža zariņu. Vēl varu ieteikt uz galda vienmēr atstāt kādu kārumu gariem - cepumus,konfektes, ābolus un tml. Sevišķi svarīgi kārumu atstāt uz nakti. Dedziniet sveces.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

viss, ko te kolēģi minēja ir laba lieta, man mācīja, ka jāpaņem divas sudraba dakšas, jasasien kppā ar muguriņām, lai zari ir katrs uz savu pusi un jāizstaigā telpas un ar rokas vēzieniem it kā jāizdur visa sliktā enerģija, citi aicina mācītāju, vari provēt visu, ko tev te visi piedāvāja, arī kadiķu dedzināšana laba lieta kā arī baznīcas svecītes. Esot jādedzinot pa telpu stūriem, jo tur parasti savācās ļaunā enerģija

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Re,kur vēl viens variants: Telpas enerģētiskai tīrīšanai uz pannas uzber rupjo sāli 3 sprīžu platumā un uz lēnas uguns karsē vienu stundu. Visām durvīm jābūt ciet – kas mājā, tas mājā, kas ārā, tas ārā. Novērš liekus trokšņus, atslēdz televizoru, telefonu, radio, var pagulēt, jo sāls garaiņi nav kaitīgi, un tie nesmird. Bet „mošķīšiem” tie nepatiks, tāpēc var atskanēt pīkstieni un bungāšana.

Sāli iepriekš var aromatizēt ar vībotni, bišķrēslinu u.c., kas attīra auru. Tādu sāli var iegūt, ja bļodiņā kārtās pamīšus liek augus un sāli, pēc trim dienām augus no sāls izpurina, un aromatizētā sāls būs gatava.

Kad sāls vienu stundu pakarsēta, to aizskalo tualetē vai aprok. Pirms tam Zemesmātei ir jāpalūdz atļauja: „Mīļā Zemesmāt, paņem visu šo lāstu, nelaimes un postu un sadedzini savu dzīļu ugunīs!”

Lai aizsargātu sētu vai saimniecību, 50: 50 sajauc pelnus ar sāli, izstaigā robežas, noberot sagatavoto maisījumu.

Lai būtu labs miegs – ap gultu nober sāls apli.

Lai pats attīrītos

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1215

 
Ar baznīcas sveci izstaigāt visu māju un kaktus, ar kadiķa zaru izkūpināt visus stūrus... izmazgāt ar ūdeni, kam pievienots svētītais ūdens un sāls.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tantes,dziednieki,tie arī ko varētu līdzēt.Bet ja ir iespēja un var sarunāt,tad labākais variants būs mācītājs.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.