Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1385 skatījumi

Kā izdabūt specifisku aromātu no Indiešu gultas pārvalka?

Māja un dārzs » Cits

Tātad! Nopirku Indiešu ražojuma gultas pārvalku. Ārkārtīgi skaists,krāsains un tā, BET ir tāds specifisks aromāts, kuru nu nekādi nevaru pieņemt. Pagaidām esmu tikai vairākas reizes mazgājusi ar veļas pulveri+mīkstinātāju, kā arī diezgan ilgi vēdinājusi ārā, kur labi vējojas. Bet aromāts nepazūd. Varbūt kādam ir pārbaudītas metodes, kā dabūt ārā šādu aromātu(protams, nesabojājot pārvalku)?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ar pulveri laukā smakas nedabūsi!
Iesaku iet uz veikalu un pie mazgāšanas līdzekļiem (mīkstinātāji, balinātāji un tml) un nopirkt kārtīgas saimniecības ziepes. Manuprāt tikai ar tām izdosies atbrīvoties no vairuma auduma aromātu. Būs jāpastrādā ar rokām (jāberž ar rokām), kārtīgi jāizskalo un jāvēdina.
Pirms lieto ziepes, jāpārbauda, vai nepluks audums.
Un iesaku nelietot veļas mīkstinātāju! Pietiek ar pulveri, kas gluži tāpat kā mīkstinātājs būtībā ir viena vienīga ķīmija un caur drēbēm caur ādu nonāk organismā to graujot no iekšienes. Manējie par mani smejas, kad visu mazgāju ar veļas ziepēm, toties tagad es izbaudu savas drēbes, kas pēc skalošanas neož pēc pulvera, ir daudz košākas un nebojājas tik ātri kā tās, kuras citi mazgā veļas mašīnā. Un kopš es šādi mazgāju drēbes, no pulvera man radusies alerģija, es to nepanesu un pat veikalā man no tā paliek slikti, nav problēmu ar ādu. Tiesa, mazgāšana prasa laiku un kārtīgu roku darbu, bet tas ir to vērts.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
vajag kūtī paturēt pa nakti. visa indiešu smaka būs kā ar roku noņemta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

DamagE

+26662

 
var pamēģināt ķīmiskajā tīrītavā nodot, bet pēctam būs specifiska tiritavas smaka!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris ...

+390

 
var mēģināt senu soviet tehnoloģiju - veļas vārīšanu, tikai takarīgs no kāda materiāla izgatavots un kas notiks ar krāsām, ļoti prātīgi, var būt tiešām, ka kolēģis saka - ķīmisko tīrīšanu. Protams drēbei mazāk stresa dos sistemātiska mazgāšana un vēsināšana, tā sauktais dabiskais nolietojums. Ja smaka stipra un noturīga un ļoti nepatīkama, vērts padomāt, ka nepatīkamais var būt cilvēkam kaitīgs un utilizēt doto izstrādājumu (jā, jā, es zinu, ka izstrādājums ekskluzīvs, bet vai tādēļ nepieciešams, ja ne riskēt ar savu veselību, tad vismaz ar savu komfortu un labsajūtu un salauzt savu iekšējo harmoniju)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.