Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2230 skatījumi

Kāds paksis guļbūvei būtu visefektīvākais?

Māja un dārzs » Cits

Ir daudz veidu pakši,bet pēc praktiskā viedokļa vēlētos to labāko!Laika gaitā ēkas sēžās un pie kļūdām parādās trūkumi un salaiduma vieta ir viena no lietām,kura spēlē savu nozīmi.Skatījos mūsu pašu paksi,bet nepatika gan vizuāli,gan kad koks izžuvis,proti,paksim parādījušās bija ļoti lielas spraugas.Norvēģu un Kanādiešu paksis grimst tik iekšā un mazāk novērojami trūkumi.Tādēļ doma ir par Norvēģu paksi,bet saka ka esot sarežģīts,bet man pēc vizuālā skata patika.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Norvēģu paksis ir vislabākais, bet tiesa tas ir sarežģīts, kas ne tikai sadārdzina to procesu, bet arī prasa lielu centību, kas ir darbietilpīgs process.
Es veidotu kanādiešu paksī, tas ir samērā viegli izgatavojams, baļķiem nav tik lielu prasību kā norvēģu paksim, var būt lielāki un mazāki - nav jābūt visiem vienādiem.
Norvēģu paksis ir labs no tā viedokļa ka tiem ir lielāka saķere ar otru baļķi un tiem ir tik sarežģīta konstrukcija, ka vējš tu neizpūtīs cauri arī bez sūnām - bet čakars, ka tik turies un kad baļķi sasēžas, tad arī citiem pakšiem tie blīvi noslēdzas.
Par citiem celtniecības darbiem ja vēlie uzzināt - vari skatīt šeit - http://www.varupats.lv/

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Balķi tik tiešām nav ideāli vienādi,bet kā būtu,ja tikai pašus galus apzāģē,lai izlīdzinās?Varbūt tāpat nebūs jēga?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.