Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Il.Am.

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 936 skatījumi

kaapeec naak komunaalo lapaa rakstiits - par tekosho meenesi? kaa vinji var izziileet, cik es ko pateereeshu? padalieties!!

Māja un dārzs » Cits

Pirms 11 gadiem

es ievaacos dziivoklii dziivot 1.oktobrii.. no pastkastiites iznjeemu komunaalo lapu, kuraa ir rakstiits - TEKOSHAIS reekjins par oktobri. es liidz shai dienai esmu izlietojusi ljoti maz uudeni, piemeeram, 2 kubus ar auksto uudeni, tajaa reekjinaa ir 11! kaa vinji var izziileet, cik es pateereeshu? vai arii esmu ko paarpratusi?

Il.Am. , pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Parasti jau ir par tekošo mēnesi - apsaimnieko;sanas lietas, kas ir fiksēts maksājums un par skaitītājiem Siltums un ūdeņi par iepriekšējo lasi uzmanīgi rēķinu. Nav dzirdēts ka par ūdeni prašitu uz priekšu. Ja tev ir mistiski 11 Kubi par ūdeni iesaku painteresēties vai dzīvoklim nav kāds parāds, ja tu dzīvokli īrē tad pie īpašnieka ar tekstu ka vecus parādus negribi maksāt.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Daudzi pakalpojumu sniedzēji grib, lai tiem maksā uz priekšu, nevis atpakaļ. Patēriņu paņem vidējo līdz šim patērēto. Ja pirms tevis tur dzīvojusi ģimene, tad mierīgi var būt 11 kubi. Pārmaksāšana nekāda nebūs, vai nu nākamā mēnesī, vai no nākamā gada būs tā, kā tu esi patērējusi vidēji. Ja būs pārmaksāts šomēnes, vēlāk būs mazāk jāmaksā. Katrā ziņā, vari viņiem uzzvanīt un noskaidrot.

pirms 11 gadiem  

Il.Am. , pirms 11 gadiem :

jaa, paldies!

saprotu tagad taa, ka ir jaamaksaa galvenokaart apsaimniekoshana ekspluataacija utt., viss arii, kas sasistiits ar kaapnju telpu..

par tiem "11 kubiem" nebija man jaamaksaa.. bija arii taa, ka gjimene dziivojusi.. saimniece pati ar to visu tika galaa ;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.