Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1138 skatījumi

Vai ieteicams betonēt pamatus pa āderu diognālēm?

Māja un dārzs » Cits

Praktiski kā iet āderes līnija,tā arī tiek liets pamats un būvēta mājas siena,lai ādere iet pa sienu,bet ne pa istabas vidu utt.Lasīju,ka sienas var pelēt utt.Teica ka var,bet es šaubos un gribu citu variantu.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Ja būvē māju tad nekādā gadījumā to nedrīkst darīt uz āderēm.Mana māja celta 1924g.un āderes ir apietas.Kaut kur sešdesmitajos gados piebūvēta klāt piebūve kur atrodas vannas istaba un tualete,bet acīmredzot bez āderu atrašanas.Pamatīgā betona siena bija no vienas vietas sīkās plaisiņās un ienāca prātā pārbaudīt kā ir ar āderēm.Biju šokā,tieši šķērsām zem sienas iet ādere.Tur praktiski neko vairs novērst nevar,labi vismaz ka tur neatrodas gulta citādi galvassāpes un sliktākā gadījumā ļaundabīgs audzējs ir garantēts.Tātad kamēr nav par vēlu!!!!

pirms 11 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 8 gadiem :

Pēc projekta uzcēlu,rīkstniekam bija grūti atrast tādu vietu kur to nav un redz,tagad plaisa pamatos un identiski arī otrajā pusē,atceros,ka viņš teica,lai iet tā ka lai sanāk durvju vietā.Tagad tieši plaisa tur ir.Nepatīkami,bet laime kad nav mūra ēka.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Oto

+10200

 
Pilnīgi pajāt! Āderes ir tikpat reālas cik spoki un citādi pekstiņi. Ja tici spokiem vari ticēt arī āderēm. Ja kaut kam iedomātam sliktam ļoti tic, tad tas arī var iespaidot negatīvi.
Tāds fenomens meklēt āderes ir tikai pie mums un Krievijā sastopams, nekur citur pasaulē par tādu fufeli neko nezina. Arī rīkstnieki parasti meklē ūdeni, bet ak vai katrs rīkstnieks to "atrod" citā vietā. Tā kā atmet tās muļķības un arī veselībai neskādēs.

Labāk izpēti vai vieta mājai ir pareizi izvēlēta un nav augsts gruntsūdeņu līmenis.

pirms 11 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 8 gadiem :

Es ar neticu lietām ar kurām neesmu saskāries,bet reāli kas ir ādere!?Tas pats par sevi pasaka visu,jo tā ir vieta,kur ir zemes lūzums un ja ir lūzums,tad pats saproti,tā vieta kustās.Tāpēc arī rodas tās visas plaisas un zemes nobīdes.Tā visa reāli ir zinātne,nekādas mistikas.Vismaz tās ir manas domas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.