Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

eriks

+20

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 914 skatījumi

dzilurbums

Māja un dārzs » Cits

Sveicinati!Kur var nopirkt plastmasas trubas filtru prieks dzilurbuma .

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mums ir risinājumi ūdensapgādei un aprikojums kanalizācijai um ūdensvadam, rūpnieciskiem caurulēm, kā arī veidgabaliem, virsmu apstrādei un ražošanai, piemēram, rūpnieciskā noslēgarmatūra, virsmu iekārtas, strūklošanas iekārtas dažāda izmēra un tipa, rūpnieciskās ventilācijas risinājumi, tādi kā gaisa attīrīšanas iekārtas, gaisa filtrācijas iekārtas, gaisa kompresori un saspiestā gaisa sausinātāji. Mēs piedāvājam diafragmas un augstspiediena industriālos sūkņus. Mēs projektējam, montējam un sniedzam servisa un konsultāciju pakalpojumus. Ārpus tā ir risinājumi pazemes un virszemes ugunsdzēsības hidrantiem ūdens ņemšanai no ūdensvada tīkla. Sniedzam ugunsdzēsības hidrantu montāžai un lietošanai ugunsdzēsības hidrantu papildaprīkojums. Pie mums ir iespējams iegādāties pulvera krāsošanas iekārtas. Unikālie kaskādes uzlādes raksturlīknes iestatījumi, kā arī savietojamība ar Tribostatisko sistēmu, piedāvā lielisku elastību, pielietojot ikvienu pulvera krāsas tipu.

https://www.indutek.l

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kristaps Kent

-20

 
Izmantoju dziļurbuma sūkni no kompānijas Wilo Baltic, tagad ir pieejami izturīgi jaunākās paaudzes sūkņi ar iebūvētām atkaļķošanas sistēmām, precīzāk izmantoju tieši modeli DIN EN 12050-1, kurš uzstādāms gan ēkā, gan ārpusē. Iesaku apskatīties Wilo piedāvājumus, tiešām labi kalpo. Šeit viņu mājaslapa-
https://wilo.com/lv/lv/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Sīpols

+280

 
jebkurā santehnikas veikalā. Ja domāji tos zilos ar caurspīdīgu plastmasas kolbu apakšā un filtru no spolē satītām virvītēm. Vai arī ja tas ko skrūvē trupas apakšā un liek dziļi lejā urbumā, tas ir pretvārsts + siets.

pirms 7 gadiem  

eriks , pirms 7 gadiem :

Tas skaitas tehniskais audums no nerūsējoša tērauda vai smalks siets.Tos parasti liek spicees vai dzilurbumos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.