Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Vikentijs

+51

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 948 skatījumi

Apsamniekošanas maksa?

Māja un dārzs » Cits

Par ko tiek piestādīts rēķins "Apsaimniekošanas maksa",precīzāk, ko tas ietver?
Dzīvoju Tukums,Spartaka ielā un brīnos par apsaimniekošanas maksu kas satāda 24.06Eiro bet neredzu kāpēc tāda summa. Varbūt kāds var izskaidrot no kurienes tiek aprēķināta apsaimniekošanas maksa un kas tajā ietilpst.
Mājā kāpņu telpas neviens netīra, māja nav siltināta, kāpņu telpā pirmais stāvs slikti ož un tiko ieejot iekšā kāpņu telpā, tad ir jūtama gāzes smaka (gāzes vads ir ārpus durvīm bet nav bojāts, nepārāk sen no gāzes kantora darbinieki paši laboja). Nezinu kas vēl ietilpst apsaimniekošanā lai būtu tāda kosmosa summa par "Neko".

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Apsaimniekošanas maksa tiek iekasēta no visiem dzīvokļu īpašniekiem. Jums, kā dzīvokļa īpašniekam vai īrniekam, ir tiesības vērsties pie sava apmsaimniekotāja ar lūgumu skaidrot apsaimniekošanas izmaksas, tai skaitā, pieprasīt atskaiti par tā izlietojumu. Ja visa māja, vai lielākā daļa no mājas nav apmierināta ar apsaimniekotāja veikumu vai apsaimniekošanas maksa ir nepamatoti augsta, dzīvokļa īpašnieku sapulce var mainīt apsaimniekotāju, noteikt citu apmsaimniekošanas maksu, uzaicināt apsaimniekotāja pārstāvi, lai skaidrotu izmaksas un līdzekļu izlietojumu. EUR 24.06 mēnesī Jūrmalā nav neadekvāta apsaimniekošanas maksa, drīzāk jautājums ir par saņemtā pakalpojuma kvalitāti, ko jums no apsaimniekotāja ir jāpieprasa. Tas, ka jums izskatās, ka ik pa laikam kāds kaut ko drusku pielabo un no "gāzes kantora" laboja, nenozīmē, ka viņi to darīja bezmaksas. Visticamāk, ka to apmaksāja apsaimniekotājs no jūsu veiktajām apsaimniekošanas maksām.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.