Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms

+5644

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1023 skatījumi

ar ko apstrādāt zāles pļāvēja pannu

Māja un dārzs » Cits

Neplilnu gadu jauns zāles pļāvējs, gar izmešanas sienu jau veidojas rūsa, ir kādi varianti kā ar to cīnīties, vai tomēr jāsamierinās?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Var mēģināt to pannu aizvest uz pulverkrāsošanu. Man tāda doma visu laiku par savu zāles pļāvēju.Vienīgi nav zināms cik ilgi tā pulverkrāsa izturēs to "smilšu strūklu". Droši vien ilgāk kā parasta krāsa, bet ne jau mūžigi. Pagaidām samierinos. Reizēm notīru ,piekrāsoju, lai nerūsē.
Tikko ienāca prātā viena doma. Ir tādi aerosoli ar ko izpūš mašinām riteņu arkas. Es tos ik pa laikam lietoju un esmu ievērojis ,ka tie apbrīnojami labi tur smilšu un akmeņu triecienus. Ražotāji ir dažādi. Nopērkami arī DEPO un citos būvmateriālu veikalos.Tikai pērkot jāskatās , lai tie būtu ne tikai pretrūsas pārklājumi , bet paredzēti arī aizsardzībai pret akmeņiem. Ir gan pudelēs ,kas paredzētas pūšanai ar speciālām piesolēm , gan aerosolos.Daži no iepakojumiem apskatāmi šeit.
https://www.motipdupli.com/en/products/presto/underbody-protection/ipg-1176.html http://www.autoera.lv/shop/index.php?productID=1197870&ukey=product&did=34

pirms 6 gadiem  

Toms, pirms 6 gadiem :

Es pagaidām notīrīju rūsu un sapūtu ar vienu pretrūsas līdzekli, ar ko apstrādā auto apakšas. Rudenī ņemšu nost un skatīšos cik ir izturējis

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.