Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andra Dadze

+10

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1324 skatījumi

Referendums par krievu valodu

Politika un valdība » Cits

Kad bij referendums par latviešu valodu skolās, tad daudzi brēca pret to to, ka redz naudas izmešana, nav jēgas šādam referendumam, un citas muļķības, bet, kad referendums ir par krievu valodu kā valsts valodu, tad brēkšana ir pieklususi un ne no naudas tērēšanas, ne par tās jēgu vairāk gandrīz neviens neko nemin. Dīvaini, kur tad mēs dzīvojam, m?
Saucas ''bez ziepēm''... :}

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atslābsti, šis referendums tāpat ir lemts neveiksmei un ir tikai formāla demokrātijas izpausme un tam vai tajā piedalīsies un savas balsis atdos tikai krievu valodas piekritēji vai arī atnāks latvieši, lai nobalsotu pret krievu valodas legalizāciju, nav nekādas nozīmes! Lai šis priekšlikums tiktu nostprināts satversmē par to ir jānobalso 700 000 LR iedzīvotāju, tādas vēlētāju aktivitātes Latvijā nekad nav bijis!

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Pie tam šiem 700 000 ir jānobalso PAR nevis vienkārši jāpiedalās referendumā. Satversme ir pietiekami aizsargāts dokuments un nekādam uztraukumam un panikai nav pamata!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Referendums par latviešu valodu visās skolās izgāzās, jo netika nodrosināts bezmaksas transports, kas lauku apvidos izmaksā daudz dārgāk. Šim referendumam vispār nevajadzētu notikt, ja vien deputātiem nebūtu pieļaujama tāda visatļautība, ka bez nekādām sekām var neievērot saeimas deputāta zvērestu. Tagad ar steigu vajadzētu ko mainīt, kamēr nav par vēlu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
īsti neizpratu jautājumu, bet atbildēt varu:
politiķiem radusies jauka iespēja parādīt, kā viņi cenšas rūpēties par vēlētājiem. Arī tad, ja nesanāk.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
no vienas puses - jā, traki, gandrīz 2 miljoni izmaksās. No otras puses - prieks par tām skolotājām un citām tantiņām, kas strādājot iecirkņos varēs sev kādu papildus latu nopelnīt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.