Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dace Rozefelde

+2136

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1389 skatījumi

Agrāk bija Padomju laiki, kādi laiki ir tagad?

Politika un valdība » Cits

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Neatkarības laiki.

pirms 8 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Nu jau vairs nav..Kopš atkal jau esam kārtējā savienībā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

EDITA Viļuma

+899

 
mello vellu laiki..-)/ja nav drīz būs.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ceturtā maija režīms...

pirms 8 gadiem  

Kaspars Bērziņš, pirms 8 gadiem :

P.S. Bet būtībā tie paši padomju laiki vien ir, tikai mazliet citā izpildījumā un ar nobīdītu komandpunktu...
Kāpēc tā domāju? Tāpēc ka Padlaiku valdība nevis atkāpās un atstāja jaunās varas organizēšanu tautas rokās, bet paši, neatkāpjoties sarīkoja jaunas vēlēšanas, un paši tajās arī uzvarēja... un formāli paziņoja ka turpmāk tas veidojums sauksies savādāk. Bet opozicionārus - pilsoņu kongresu... ar čekas palīdzību... utt utjp...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Mīnusu licēji maz ko zina un vēl mazāk prot analizēt, patstāvīgi domāt un salīdzināt. Katrai sistēmai ir savi plusi un mīnusi.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Deputatu laiki. Un tapec ari krize. :D

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Agrāk visu noteica partija un izveicīgākajiem bija iespēja rāpties pa karjeras kāpnēm. Tagad ir demokrātijas izkārtne, bet faktā visu nosaka tie, kam pietiekami naudas.

pirms 8 gadiem  

Juris Maksis, pirms 8 gadiem :

PSRS bija labāka un visiem pieejama izglītība, garantēts darbs (nedrīkstēja nestrādāt!) un garantēta alga, nevis nesaudzīga konkurence vai dzīvošana uz pabalstiem kā pašlaik. Visā milzīgajā teritorijā bija miers (nevis neskaitāmi karstie punkti kā tagad), nebija pat murgos iedomājams tāds narkomānijas, noziedzības un perversiju līmenis kā šobrīd. Cilvēki bija mierīgāki un droši par nākotni. Nebija tik drausmīgu atšķirību labklājības līmeņos. Dzīvoklis bija garantēts, komunālie maksājumi bija

Juris Maksis, pirms 8 gadiem :

smieklīgi mazi.Medicīna bija pieejama visiem bez maksas, un, pat neraugoties uz to, ka mūsdienas šķir gadi 30 progresa, tā bija labākā līmenī. Slimu un mirstošu naktī no slimnīcas ārā nevienu nemeta. Zāles maksāja absolūti kapeikas. Sarakstu varētu turpināt bezgala ilgi.
. Es demokrātiju uzskatu par iekārtu, kurā vergi ievēl vergturus. Turklāt vergiem šķiet, ka viņi to dara no brīva prāta. Viņi pat nesaprot, ka ievēlēts tiks tas, kam vairāk naudas reklāmai.Esam atdevuši to, kas mums bija.

Juris Maksis, pirms 8 gadiem :

. Savus resursus. Īpašumus pret ķīlām. Cilvēki, nevarēdami šīs ķīlas izpirkt, aizbraukuši. Tas nav nekas cits kā kolonizācija. Bet paņēmiens, politika, kā tas veikts, man lielā mērā atgādina primitīvās shēmas ar stikla pērļu dāvināšanu iedzimtajiem Polinēzijas salās.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.