Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Iveta Gaigala

+948

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2035 skatījumi

Varbūt kāds zin par kolektīvo antenu apsaimniekošanu?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Vai pašvaldībai ir jānodrošina daudzzīvokļu mājas kolektīvās antenas kvalitāte, lai tā uztvertu virszemes TV signālu? Lattelekom saka, lai prasa no pašvaldības kolektīvās antenas pastiprinātāju, jo paši viņi nespēj nodrošināt kvalitatīvu pakalpojumu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
Tur tiešām kādam amatniekam būtu darbs, jo nez kādā kārtībā ir kabeļi, signāla dalītāji un pastiprinātāji. Pieredze liecina, ka bēšīgā ...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis Ribozols

+914

 
ID Antenu Serviss Valmiera. T: 20090117, 64229902 sattvfm@gmail.com

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Kāda kolektīvā antene un kur?
Kā lai kautko iesaka ja jautājums ir bezsakarīgs?

pirms 14 gadiem  

Iveta Gaigala, pirms 14 gadiem :

Visi pārējie gan saprata, ko es jautāju...
Bet nu labi, lielākiem burtiem runājot- kolektīvā antena ir tā antena, kas stāv uz mājas jumta jau no padomju laikiem un nodrošina mājas iedzīvotājiem TV redzamību.
Šajā gadījumā ir pieslēgta Lattelekom virszemes TV, bet nerāda, jo šī kolektīvā antena ir par švaku un neuztver signālu. Lattelekom darbinieki gan apgalvoja, ka ar šo antenu pietiks un nekas cits nebūs vajadzīgs, tagad, kad pakalpojuma praktiski nav, viņi sūta pie pašvaldības.

. .., pirms 14 gadiem :

Ak tiešām? Es gan skaidri redzu ka "saprata" tie kuri atbild tādu pašu bezsakaru kā tavs jautājums.
Ja nav nekādas sajēgas par analogā un digitālā signāla pastiprināšanu tad ir jāver vaļā ausis, jāieslēdz loģika un jāmeģina saprast. Ja ne tad jāmaksā.
Telekoma darbinieki ir nejēgas par jebko kas izmanto radioviļņus, un pat par to kas izmanto kabeļus. Tas ka telekoma darbinieks kautko pamuld nenozīmē ka tas jāpieņem par pareizu.
Kauko ieteikt var zinot kāds iekārts teu tur bēniņos i

Iveta Gaigala, pirms 14 gadiem :

Nu un pasaki, ja pat cilvēki, kas ar to strādā ir nejēgas, tad kā viens sieviešcilvēks var zināt par tādām lietām. Jo bija pat atbraukuši tā saucamie telekoma tehniskā dienesta puiši, un tā arī neko neizpīpēja, pateica tikai, ka nezin ko pateikt un, lai zvana vien pašvaldībai.

. .., pirms 14 gadiem :

Kur jūs visi dzīvojat?
Bļed mums Liepājā tikai āksti un maukasbērni nezin kur ko atrast, pārējie atrod mani un es vainu sataisu pats vai norādu cilvēku kurš sfēru pārzin labāk. Jebal es šitos miestus kur dzīvo TIKAI debīļi.

P.S. čista po latišski pateicu?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Tas jādara nevis pašvaldībai, bet nama apsaimniekotājam, kuru izvēlas paši iedzīvotāji vai īpašniekam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
ja antena nodrošinājusi ,līdz šim DV uztveršanu,tad viņa der ari tagad.Ja maksā par kolektīvo tv antenu,var celt pašvaldībā pretenzijas,kaut gan domāju ka viņiem nebūs naudas un viss paliks papīru līmenī.Vajag pamēģināt,ja nerāda izmantot istabas antenu un atteikties no kolektīvās.

pirms 14 gadiem  

Iveta Gaigala, pirms 14 gadiem :

Nu tur jau tā lieta, ka līdz šim tos 5 kanālus normāli rādīja, bet Lattelekom signālu neķer. Un arī neviena istabas antena nepalīdz.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Pašvaldībai nav pienākuma nodrošināt iedzīvotājus ar kolektīvo antentu. Taču, ja šāds pakalpojums tiek sniegts, tad ir jānodrošina visu tajā teritorijā brīvi uztveramie kanālu redzamiba, bet Lattelecom tiešām nav nekādas daļas gar to kas notiek jūsu kolektīvajā antenā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.