Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4181 skatījumi

bārdas dzenamais

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Jautājums vīriešiem- kuras firmas (Philips vai Braun) bārdas dzenamais ir labāks, lūdzu pamatot kāpēc?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Valdis P.

+2589

 
Tā arī neesmu nopircis Braun, vnk neuzdrošinos riskēt. Un priekš kam, ja Philips apmierina? Varu tikai pakomentēt, ka atšķirība starp modeļiem, kas maksā 30Ls un 100Ls ir mežonīga (pirmais ražots ĶTR, otrs- Holandē). Dārgajam aparātam ir ne tikai kval. apdare, tas ir mazgājams zem ūdens strūklas, uzlādējams, 3rotējoši asmenīši pārsteidzoši labi noskuj kakla zonu. Tas ir ļoti svarīgi, jo tajā vietā āda ir jutīga, bet rugāji aug it kā uz sāniem un piegulst, kas apgrūtina to pacelšanu. Jādomā, arī turpmāk izvēlēšos Philips.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Paldies par izsmeļošu atbildi....

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Abi šo firmu bārdas skujamie aparāti ir labas kvalitātes, atšķirība ir tikai asmeņu izvietojumā, vienam asmeņi ir taisnistūra formā, kas negrozās, otram trīsstūrī, rotējošie asmenīši. Tā, ka viss ir atkarīgs no vīrieša personīgās izvēles: vienam patīk viens, cits ir pieradis pie cita.

Vienīgais, kam būtu jāpievērš uzmanība ir bārdas skujamā aparāta cena. Kvalitatīvs bārdas skujamais aparāts ir pazīstamas formas un tā cena sākas no 75,- Ls +.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Mans ~60 latu Philips kalpo man jau kādus 3 gadus. Tikai vislabākās atsauksmes! Uzlādējams, mazgājams, ideāli dara savu darbu. Man gan ir 2 rotējošo asmeņu modelis - tas ir kompaktāks, ērtāk paņemt līdzi kaut kur dodoties uz vairākām dienām.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.