Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Cilvēks

+3646

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2171 skatījumi

Veļas mašīna neizgriež drēbes.

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Kautkas noticis ar veļas mašīnu. whirlpool awe 6515. Drēbes izmazgā,bet līdz izgriešanai netiek, vienkārši apstājas. Kas varētu būt par vainu?

Pirms 12 gadiem

Precīzāk, kad pēc mazgāšanas jānolej viņai ūdens, viņa nenolej, apstājas un sāk mirgot augšā lampiņa, kur apgriezieni un izgriešanas lampiņa.

Cilvēks, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Pāris reizes man gadījušies šādi bojājumi un abas reizes vainīgs bija elektrolītiskais kondensators kas ir saistīts ar šo funkciju.Noņemot augšu mašīnai to var ieraudzīt kaut kur sānos piestiprinātu.Parasti ir redzams ka tas ir izšāvis.To nomainīt ir vienkārši.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Vēl pirms jaukšanas jāpārbauda, vai ārpusē trumulim nav nosēdumi, monētas un tamlīdzīgi gruži, tuvumā pie aiztecēšanas cauruma. Biju dzirdējis par tādu nelaimi un risinājumu, īsti neticēju, bet pašam arī gadījās un palīdzēja. Mirgot gan nemirgoja nekas, tikai nevarēja sagaidīt žāvēšanas beigas. Bet kas viņu zin, kāda loģika katrai mašīnai iekšā, iespējams šī ir gudrāka nekā manējā.

Cilvēks, pirms 12 gadiem :

Rītdien atskrūvēšu, paskatīšos.

Nedzīvoju Rīgā, bet gan čūhņā, te meistars būtu japameklē :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
man bija tieši tāds pats variants - beigts bija ūdens sūknis.
Atvieno mašīnu no elektrības, nolej ūdeni, izņem slapjās drēbes, apgāz veļmašīnu uz sāna un apskaties apakšā kur ir mazs sūknītis. Noņem vadiņus un šļaukas, izņem ārā (viņš tur bez skrūvēm turas) un ej uz depo nopērc tādu pašu vietā. Kādi 15 ls maksās. Ja sauksi meistaru tad būs vēl kādi 5-10 ls par darbu, bet nu reāli tur ir kādas 15 minūtes ko ņemties.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Marita Mari

+500

 
katra veļas mašīna atšķiras,es iesaku labāk pakonsultēties ar meistaru,jo mums liekas ka esam gudri bet beigās izdarām vēl sliktāk.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.