Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1424 skatījumi

Kā varetu uztvert satelitu intelsat 904 60gr. ja resiveri viņa nav.Sat resiveri viasata "Thomson"un samsung Dtb9401Z paldies!

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Kā varetu uztvert satelitu intelsat 904 60gr. ja resiveri viņa nav.Sat resiveri viasata "Thomson"un samsung Dtb9401Z paldies! Ir dažādi satelitu nosaukumi resīveros, bet to ko vajadzētu nav.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egilam taisnība, visticamāk, ka šķivis skatās nepareizā virzienā, jo Inetelsat 904 ir par kādiem ~60grādiem prom no ierastajiem Astrām un Hotbirda kur ir aptuveni vienā virzienā un kurus ir iespējams uztver lietojot vienu šķivi ar vairākām galviņām.
Šodien atrast vajadzīgo virzienu debesīs ir ļoti vienkārši, lietojot, piemēram http://www.dishpointer.com/ vai līdzīgus saitus, ja ir viedtālrunis ar GPS, tad vispār tā pārveršas par rotaļu.
Cerams, saprati, ka ar vienu šķīvi skatīties esošos Viasat un šo Intelsat būs neiespējami.

pirms 12 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Cerams ,ka Aleksandram satelīta šķīvis ir uz polārās ass un tad mainot leņķi horizontāli tas vienlaicīgi maina arī vertikālo leņķi.Vienkārši pagriežot sat.antēnu pa labi vai pa kreisi ap savu asi tas "skatīsies "pa augstu ,jo satelīts it kā ir tuvāk apvārsnim.Man bija viss pa vienkāršo,kā jau padomju laikā.Uz vertikālās ass bija atzīmes cik jāpagriež un pierakstīti skrūves apgriezīeni par cik jāpieregulē sagāzums :D Jau toreiz satelītu bija gana daudz.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man jau ir aizmirsies satelītu izvietojums pie debesīm, un savu satelīta antēnu sen neesmu grozījis.
Pieļauju ,ka satelīta antēnas tiek orientētas uz ASTRA satelītiem.
Intelsat 904 60 gr.acīm redzot ir citā vietā un škīvi nāktos grozīt/ ja to nevar darīt ar programmējamu motoriņu/.
Pats esmu grozījis šķīvi pa visu padebesi un ar manā rīcībā esošo tuneri ,kam ar grozāmu pogu var mainīt diapazonu un meklējis jaunus satelītus un stacijas .Tas bija ap 1990.gadu.Iekārta vēl darbojās šodien ,bet izslēgta.Toreiz tam visam cena bija vienāda ar mašinas cenu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.