Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

eriks

+20

 
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2250 skatījumi

latvenergo :)

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

vai ir tada ierice kurs var elektribas skaititaju atgriest atpakal?ludzu rakstiet uz e-pastu vietejais35@inbox.lv

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Drīz piebrauksim.
Ar cieņu
Tavs LATVENERGO

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ir.
Agrāk vai vēlāk noķer.
Sods pēc krimināllikuma:
Par iejaukšanos elektroenerģijas, siltumenerģijas vai gāzes komercuzskaites mēraparātu darbībā vai par tās traucēšanu, vai par iekārtu, ierīču vai programmatūras izgatavošanu, pielāgošanu, izplatīšanu vai uzstādīšanu, ja tas rada iespēju personām patvaļīgi patērēt elektroenerģiju, siltumenerģiju vai gāzi, —
soda ar arestu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām.

Par tādām pašām darbībām, ja tās izdarītas atkārtoti vai ja tās izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, vai ja tās radījušas smagas sekas, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz divsimt minimālajām mēnešalgām.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
un del tadiem kretiniem citiem jamaksa dargak

pirms 11 gadiem  

Aicis, pirms 11 gadiem :

Tu kaut ko jauc. Dēļ kretīniem mums ir eiropas cenas veikalos un vis zemākās algas pasaulē. Un tieši dēļ viņiem mums jāmaksā dārgāk.

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

jā, jā! tu laikam esi tas, kam aci izšāva drošības policija :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Osmanis

+3608

 
Ar šādu te verķi varot apstādināt skaitītāju, kas parādīts video...
Электричество на халяву!
http://www.youtube.com/watch?v=CtrrUs5hMdk

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

DamagE

+26662

 
Protams ir! šādas ierīces sauc par ģeneratoriem, Latvijā tādas uzstāda uz mazo upju HES un tie razo elektribu, sinhronizee faazes un caur skaitītāju laiž kopējā tīklā. Pie kam valsts iepērk šo elektrību no skaitītāju rādijuma par lielāku cenu nekā sadales tīkls piedāvā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Neieteiktu kaut ko tādu darīt, jo pirmkārt tā ir krimināli sodāma darbība, otrkārt, Latvenergo ir dažādas sistēmas un veidi, lai konstatētu elektrības zagļus, sākot no visvienkāršākajām pārbaudēm, kad pēkšņi 200KW vietā ziemas vidū jūsu elektrības patēriņš nokritīsies līdz 50kW, un beidzot ar to, ka uz visu māju ir zināms kopējais elektrības patēriņš un iedzīvotā'ju deklarētais un apmaksātais patēriņš, respektīvi ir redzams, cik tiek patērēts un cik jūs deklarējat un apmaksājat, tā ka tas ir tikai laika jautājums, pie tam līgumi ar Latvenergo ir noslēgti tā, ka konstatējot kaut vai 100 KW zādzību, jums uzliks samaksāt par 1000 KW un vairāk. Nesen vieniem kaimiņiem bija līdzīgs gadījums, dzērāji nozaga kādus 300 KW pāris mēnešos kaut ko tur pieregulējot vai apejot skaitītāju, un elektrība tika atslēgta pavisam, bija jāsamaksā kādi 700 lati, lai to pieslēgtu no jauna, tas noteikti nebija tā vērts.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ja tu netērē ļoti daudz, tad neatmaksājas, jo no Krievijas vestā kibernētika maksā pietiekami. Latvenergo ar nav vakarējie, viņi atslīpē ķeršanas metodes. Par tāda veida informāciju zēni grib pietiekami.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris

+9765

 
ir tādas ieriices,bet es nezinu kur tādas var dabūt,tikai gribēju tevi briidināt,paskaties vispirma kāds ir tavs skaitiitājs,kāds modelis,jo ir jaunie modeļi kurus nevar pagriezt atpakaļ,jo vienkārši ir mehānisks štopors lai disks nevarētu tikt griezts atpakaļgaitā,ar to gribēju teikt,vispirms noskaidro vai tavu var un tad meklē,pērc ieriici,citādi iznāks ka nopirksi naudu iztērēsi,bet tev nemaz neder

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.