Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mārtiņš

+716

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1484 skatījumi

Kādas atsauksmes par rūteri TP-LINK TL-WR841N?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

http://www.microtech.net.pk/inter/product_images/a/327/TL-WR841N-03__68610_zoom.jpg Nopirku šo rūteri pirms pāris dienām. Pirmās divas dienas it kā gāja perfekti, bet šodien kkā dīvaini strādā. Pieslēdzos caur WiFi pie interneta un visu laiku zūd savienojums, parādās un pazūd, un tā visu dienu. Kā i-neta vadu pieslēdzu pie PC tā internets strādā ideāli, tātad vainīgs rūteris. Kas varētu būt par problēmu, un kā novērst (ja vsp var)?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Par atsauksmēm nemācēšu teikt.

Bet variants, kā varētu uzlabot maršrutētāja darbību ir. Ieejot rūterī noskaidro tā programmatūras (firmware) versiju (vai uz rūtera uzlīmes tā ir uzrakstīta). Dodies uz ražotāja mājaslapu, http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR841ND#down un pārliecinies, vai rūterim nav iznācis sistēmprogrammatūras atjauninājums, kas iespējams novērš šo problēmu.

Ja ir jaunāka versija, tad protams, vari to uzstādīt pats (nerekomendēju, ja to dari pirmo reizi), vai palūgt kādam IT cilvēkam, draugam, kas to ir darījis uzstādīt šo atjauninājumu. Ir gadījumi, ka tas palīdz uzlabot iekārtas stabilitāti ar savienojumu. Nepareizi šo procesu darot, vari "piebeigt" iekārtu, tāpēc rīkojies apdomīgi!

pirms 11 gadiem  

Mārtiņš, pirms 11 gadiem :

Skaidrs, paldies :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vaina, iespējams ir pārslogotā Wifi diapazonā. Ja katram kaimiņas pa rūterim, tad mierīgi var traucēt viens otram. Ar to galā tiek izvēloties kanālus, kas nepārklājas un nav tuvu.
Otrs variants uzlikt labāku firmwari, piemēram Tomātu, vai DD-WRT. Visiem rūteriem gan to nevar izdarīt, bet kuriem var, tiem vērtība paceļas no 30 latiem uz 150.

pirms 11 gadiem  

Mārtiņš, pirms 11 gadiem :

Parslogotā diapazonā nevarētu būt, jo dzīvoju es lauku mājā kur tuvumā nav neviena cita.
Nu jā, atliek tikai nomainīt firmware.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Kāds vecs sadales transformators, nav simts metrus vai tuvāk? Tie arī var traucēt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.