Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

.jjjjh

+316

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1041 skatījumi

Dzīvoklī vecs elektrības drošinātājs, kuru var izslēgt ar pogu čarkst. Kāds varētu būt iemesls un ko darīt?

Sadzīves tehnika un elektronika » Cits

Caur viņu iet 3 lampas, kuras nav vienmēr nav ieslēgtas, ledusskapis, dators un TV. Čarkst arī kad daudz maz viss ir izslēgts. Apgaismojums nedaudz raustas, bet viss strādā. Agrāk vismaz ko tādu nemaniju.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Jāpārvelk savienojumi. Ja čarkstējis ilgi un kontakti apdeguši, jāmaina. Tālāk no lielas ugunsnelaimes. Ja to pats nesaprati, neieteiktu pašam ķerties klāt.

pirms 8 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Ja vispār tiek uzdots šāds jautājums ,tad pašam nekādā gadījumā nevajadzētu ķerties pie remonta, bet paaicināt profesionālu elektriķi vai cilvēku ar pietiekamu pieredzi.
Pats galvenais - pirms ķerās klāt , jāatslēdz strāvas padeve un jāpārliecinās ,ka tā tiešām ir atslēgta.Tāpat jāpakar kāds brīdinājums pie atslēgšanas vietas par to ,ka tiek veikti darbi , lai kāds Jānītis vai Pēterītis nepieslēdz strāvu ;)

Juris Maksis, pirms 8 gadiem :

Egil, tu māci bīstamu darbu nepieredzējušam.

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Kas tur par remontu, puika runā par veco apaļo automātisko korķi. To vajag izslēgt, izskrūvēt un ieskrūvēt pa jaunam un kārtīgi pievilkt, lai ir ciešs kontakts, vai arī nomainīt pret jaunu. Jebkurā saimniecības preču veikalā ir.

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Nav tur nekādi kontakti jāpārvelk, bet ligzdu labāk pašam neaiztikt, tas gan ir bīstami

Juris Maksis, pirms 8 gadiem :

Ardi gribi teikt, ka pie vecā tipa drošinātāja nav kontakti, kur pieskrūvē vadus? Tieši tās vietas atslābst un jāpārvēlk, ja kontakti nav jau apdeguši. Par pārējo te diskutēts pietiekami.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tiešām esi tik stulbs, tad iesaku labāk dzīvot pie svecītes. Tikai drošībai saliec pa kaktiem ugunsdzēšamos aparātus. [... jeb pasauc palīgā kaimiņieni...]

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.