Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1337 skatījumi

uz brillem putekli,mazgat vai labak slaucit ar stikla skiedru lupatinu?Citur rakst. ,ka var slaucit puteklus,a citur,ka ne!Ka tad ir isti?

Skaistums un stils » Cits

uz brillem ir puteklji,tas var mazgat vai labak slaucit ar paradzeto lupatinu,kas nak lidzi brilju macinaa?Vienkarsi lasiju,ka nedrikst brilles slaucit ar so lupatinu,ja uz tam ir putekli,jo ar putekliem var tas saskrapet!Citur atkal rakstits,ka var ,ja ir puteklji!Ka tad ir isti?Gribetos zinat cilveku ,kuram ari ikdiena janesa brilles visu laiku,isak sakot kuram ir stazs ,gribu zinat vina viedokli!PALDIES IEPRIEKS.Man brilles pirmo reizi muza ,tapec gribu kartigi visu izzinat :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Budweiser

+361

 
Perfektā gadijumā no sākuma būtu janomazgā un tad jāuzpūš speciālais līdzeklsis un ar lupatiņu jānoslauka.No pieredzes saku,ka reti šādi sanāks,un nemaz nav nekāda lielā skāde...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ar tiem putekļiem ir tā, ka jāzin to izcelsme. Ja tie ir abrazīvi un radušies metālu slīpēšamas griešanas vai metināšanas rezultātā, tad nedrīkst slaucīt, bet jānoskalo ar ūdeni. Tāpat ir ar smiltīm. Ja tie ir parastie istabas putekļi, vai koka putekļi, kas neko nevar saskrāpēt, tad ja to nav daudz, tad slauka ar lupatiņu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Briļļu stikli jāmazgā ar ziepēm biežāk kā rokas. Tad ar tam paredzēto lupatiņu. Dzīvē gan mazgāšana bieži izpaliek, gan rokām, gan stikliem.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.