Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valiene

+159

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3167 skatījumi

Mantu sūtīšana pa pastu!

Skaistums un stils » Cits

Gribu ar pasta starpniecību pasūtīt apģērbus un arī tos sūtīt pati. Kā tad isti ir, es aizeju uz pastu un man prasa naudiņu tikai par to preci ko saņēmu vai papildus ir jāmaksā vel kaut kas? Un kā tas viss notiek kad es sūtu kādam, piemeram apģērba gabalu ko pardodu i-netā. Man vienkārši jānorāda adrese kam nosūtīt un kā ar tām naudām kā es viņu saņemšu? Diezgan murgaini uzrakstīju, bet cerams Jums būs nojauta ko domāju. Paldies jau iepriekš!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viss ir atkarīgs no kādas valsts pasūtīsiet un par kādu summu. Ja pasūtāt Eiropas Ekonomiskās Zonas ietvaros, tad visi nodokļi ES tiek nomaksāti un papildus nekas jāpiemaksā nav. Ja pasūtat no ASV vai no Ķīnas un sūtījuma deklarētā vērtība pārsniedz 7 latus, tad papildus saņemot jānomaksā ir arī PVN nodoklis, ja sūtījums ir virs 150 EUR vērtībā, tad papildus PVN tiek piemērots arī muitas nodoklis, kas katrai preču grupai ir citādāks vai arī var izvēlēties maksāt vienotu likmi.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Vislielākā iespēja, ka nekas papildus nebūs jāmaksā nelielas vērtības sūtījumiem ir tad, ja izvēlēsieties Latvijas Pastu kā savu piegādātāju nevis kurjera kompānijas...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tu kādam sūti preci:
1) Aizej uz jebkuru pasta nodaļu un pasaki, ka gribi nosūtīt preci. Tev viņu uz vietas nosvērs un pateiks, cik tas izmaksās. Saņēmējs varēs saņemt pasta nodaļā (viņam atnāks uzaicinājums pa pastu).
2) Ja gribi, lai saņēmējs saņem tevis sūtīto preci mājās (piegāde līdz durvīm), tad aizej uz jebkuru pasta nodaļu un pasaki, ka vēlies nosūtīt preci ar «Eksprespastu». Tas maksāt dārgāk. Saņēmējam uzzvanīs uz telefonu, kad kurjers būs gatavs piegādāt preci.
3) Ja preces pircējs nav tev veicis priekšapmaksu, tad vari sūtīt preci ar pēcapmaksu (tas tev pasta nodaļas tantei jāpasaka, ka gribi, lai saņēmējs samaksā tevis norādīto summu). Bet tādā gadījumā tas sūtījums ir jāapdrošina un piegādes izmaksas ir vēl dārgākas. Es parasti tā nesūtu.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

1) Sīkpaku piegādes cenas (apakšā var izrēķināt): http://ej.uz/xnns
2) Piegāde ar Ekspresspastu: http://ej.uz/xysx
3) Par pēcmaksas sūtījumiem: http://ej.uz/z3y1

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Ja Tu kautko pērc Internetā, tad pie cenas jāpiemaksā klāt arī pasta izdevumus un kad prece atnāk - ej uz pastu tai pakaļ. Pastā nekas vairāk nav jāmaksā.

Ja Tu kautko pārdod internetā, tad sarēķini cik Tev maksās sūtīšana un pieraksti to klāt sludinājumā. Kad pircējs būs mantu nopircis un ieskaitījis Tev naudu, tad arī nosūtīsi viņam to mantu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.