Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Laiviņa

+186

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 4446 skatījumi

Kur varētu atrast par brīvu vai maksimāli lētus smaržu paraudziņus neejot uz veikaliem? īpaši interesē populāro zīmolu paraugi.

Skaistums un stils » Cits

Veikalos nav ne laika, ne vēlmes meklēt, testēt, appūsties ar piecām smaržām reizē un vel pārdevēji stāv blakus ļoti uzcītīgi gaidot, stāstot kaut ko. Reti veikalā izdodās atrast to kas patiktu, tā ka tikai zemē nomests laiks. Tāpēc, vēlētos uzzināt kur caur internetu pasūtīt smaržu paraudziņus. Var gan mazās ml pudelītēs, gan iesmaržinātu salvešu vai papīrīšu veidā.

Populāro zīmolu firmas dala paraugus savās mājas lapās, bet diemžēl, tos ir ļoti grūti iegūt, jo visi tiek gandrīz uzreiz izķerti un limits izsmelts. Turklāt, ne visi sūta uz Latviju. Ebay.com paraudziņi liekas dārgi, lētākie no viena lata plus sūtīšanas izmaksas. Kāda jēga sapirkt divdesmit, beigās neviens nepatīk un izmet. Cik varu, tik vismaz drogās garāmejot pasmaržoju viņu piedāvājumu, bet gribētos atrast tiešām labas smaržas kas man patiktu!

Paldies par padomiem!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Draugiem.lv atrodi lapu 100% oriģinālās smaržas, uzraksti vēstuli par sev interesējošām smaržām. Iespējams pasūtīt daudz un dažādus paraudziņus. Un mājās osties uz nebēdu! :)) Lai veicas!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Problēma tajā, ka tu domā par savām, bet ražotāji arī par savām interesēm. Marketings ir vērsts uz tirgu ar daudziem klientiem un tev savas intereses nāksies pakārtot.

pirms 12 gadiem  

Ilze Laiviņa, pirms 12 gadiem :

Tā jau var ilgi un dikti diskutēt kuram taisnība, pārdevējam vai tomēr klientam? Bet ne par to tēma un jautājums! Ja jau varēju atrast kādus 10 paraudziņus un pasūtīt tos, tātad iespēja pastāv, vajag tikai zināt kur :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tur pat, kur var atrast bezmaksas karbonādi. Nekur! Smaržu paraudziņi ir reklāmas pasākums, kuru izmanto veikali un parfirmērijas ražotāji, lai iegūtu jaunus pircējus saviem produktiem, tos izsniedz veikalos saviem klientiem kā pateicību par pirkumu un ar domu, ka pircējam kaut kas ieptiksies un pircējs atgriezīsies veikalā, lai iegādātos produktu. Par brīvu var tikai pasmaržot veikalā uz mājām neviens neko nedos. Ja negribat sasmaržoties ar visām smaržām, kas tik tiešām ir muļķīgi, dodieties uz veikalu vairākas reizes, katru dienu pamēģinot vienu smaržu.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Savukārt populāro zīmolu paraugu iegāde ir riskanta, jo smaržas ir viens no visviltotākajiem produktiem, īstas ir iegādājamas tikai veikalos, kur vidējās cenas svārstās no 25 Ls uz augšu.

Ilze Laiviņa, pirms 12 gadiem :

Dikti nu pesimistiski izklausās!Esmu jau atradusi dažas web lapas,pasūtīju,redzēs vai atnāks.Nepatīkami vienīgi,ka katrā no lapām piedāvā mazu izvēli.Pagaidām neesmu atradusi tādu nopietnu apkopojumu ar normāliem paraugiem,pat ne par maksu.Pareizi sakāt, paraudziņi ir reklāmas akcija, lai piesaistītu klientus pie preces.Tieši tā! Esmu iespējamais klients,meklēju,ja atradīšu, tad nepažēlošu pat 25 un vairāk ls!Tikai kāpēc firmas nenāk pretī pircējam ar paraudziņiem lai atrastu viņu preci. Žēl.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Latvijā ir ierasta tradīcija, ka cilvēki savāc paraudziņus un pēc tam tos izmanto, smaržu vietā, nemaz neplānojot tās iegādāties, jo tādu līdzekļu cilvēkiem vienkārši nav, tādēļ arī šāda attieksme. Aizejiet uz kādu parfimērijas un kosmētikas veikalu, piemēram, Douglas, iegādājieties kādu viņu produktu par vismaz 15 latiem un saņemsiet veselu kaudzi bezmaksas paraudziņu, gan smaržu, gan citu produktu, kurus viņi tirgo.

Ilze Laiviņa, pirms 12 gadiem :

Esmu pirkusi veikalā (ne Douglas),ir arī paraudziņš iedots.Kaudzi nedeva,tikai vienu. Sapūstos papīrīšus vel atdeva.Pirkumu tā arī neesmu lietojusi,stāv skapī.Ja būtu laiks, iespēja normāli visu apostīt, iepazīt, padomāt,tad nepirktu to,bet atrastu to kas tiešām patīk.Cik gan ilgi var izmantot pus - 1 ml paraudziņu? 1-2 reizes.Sasmaržotās salvetes un papīrīši vispār izplēn stundas laikā. Protams... ja savācās kādus desmit vienādus,varbūt kādam tiešām hobijs... Ehh, muļķības Aivi ;D

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Kas jums liek pūst uz papīra,uzpūtiet uz rokas, kakla, tad pastiagājiet vienu dienu un sapratīsiet vai ir vai nav jūsu smarža, ja nav, nākamajā dienā notestējiet citu smaržu, visas jau nemaz nav jāpūš, pietiks, ka uzpūtīsiet uz papīra testera un jau sapratīsiet,ka tā nav jūsu gaumē. Paraudziņi ir dažādi, ir divos papīros iespiesta pile un ir paraudziņi, kuros ir līdz 5 ml smaržu, tos var izmantot arī 5 un vairāk reizēm, ja vien neesot no tām dāmām, kas aplejās ar smaržām un smaržo pēc fabrikas.

Ilze Laiviņa, pirms 12 gadiem :

Man nav ne laika, ne vēlmes, ne iespējas vislaik iet uz smaržu veikalu! Kā jau rakstīju, neesmu no tām kam sagādā milzu prieku staigāt pa veikaliem. Man arī ir tāda nelaba nojausma, ka smaržu pārdevēji skatīsies greizi ka nāku tik bieži, bet neko, jeb ļoti reti pērku. Jo redzi, ir cilvēki kas staigā pa veikaliem un speciāli iesmaržojās pa brīvu...Atkal problēmas un zaudējumi smaržu firmām!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.