Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1025 skatījumi

Ziemas zābaki, laiž cauri ūdeni

Skaistums un stils » Cits

šogad jau tie ir otrie ziemas zābagi, kas purngalā laiž cauri ūdeni. Zābaki nemaksāja lēti un par to cenu biju gaidījies kaut ko labāku kvalitātes ziņā, laikam trešas pasaules preces tiek sūtītas pie mums, jo nevien vienai paziņai ir bijis līdzīgi, tikai citi ar to samiernās. Pirmos zābākus ekspertīzes ceļā pēc 3 nedēļu gadīšanas nauda tika atgriezta, bet tagad esmu spiests darīt to pašu ar otrajiem zābakiem, un esmu pārliecināts, ka visas firmas sūtīs pie ta paša specīālista uz pārbaudi. Lieta tāda,ka ,varbūt, kādam ir gadijies līdzīgi un var kaut ko ieteikt lietas labā? Jo kā gan speciālists uz to skatīsies, ja esmu reiz tur jau bijis.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja tā nav tava vaina, tad speciālists neko neskatīsies. Vismaz profesionālim tā neklātos darīt. Speciālistam ir darbs ar zābakiem, nevis cilvēkiem. Ja produkts ir brāķis, tad tava vaina tur nav.
Bet par kvalitāti pie mums - visi apģērbi, kas pirkti pie mums arī dārgos veikalos, ir krietni zemākas kvalitātes, nekā rietum un ziemeļeiropā. Viena un tā pati firma ražo dažādus kvalitātes standartus, ko sūta uz attiecīgiem tirgiem. Tādēļ ļoti cenšos apģērbu pie mums nepirkt. Lētāk iznāk nopirkt dārgāku Vācijā vai Norvēģijā, nekā pie mums pēc pāris mazgāšanām vai mēneša jau pēc lupatas izskatās vai jūk ārā un jāpērk atkal. Un pat cenas mums ir daudz augstākas vairumā gadījumu.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Apģērbi un apavi, ja kāds sabijās, ka novirzos no tēmas :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Jāizvēlas laika apstākļiem piemēroti apavi vai arī http://www.lgblog.lv/2011/03/17/istais-laiks-galosam/

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Ļoti labs risinājums. Citādi, kā ziema, tā pienes māju ar slapjumu un smiltīm (O, paldies Trotuāru Dievam!).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.