Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aivis Valulis

+821

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1819 skatījumi

Ko visbiežāk zog lielveikalos?

Socialās zinātnes » Cits

Parasti jau cilvēki nezog maizi, jo būtu pilnīgs nabags un nebūtu ko ieēst, bet gan alkoholu vai sievietes čiepj visādus mazas skropstu tušas, bet viņas to dara tikai tīri aiz izklaides... Vai man taisnība?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Raitis Miksons

+820

 
Strādaju apsardzē,un zinu ka tagad vaiŗak zog lai paēstu,narkomani lai pārdotu,Ir gadijumi kad veikala ienāk gimene un sāk ēst uz vietas.Un tādu paliek arvien vairāk.Smagi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Visbiežāk zog dažādus sīkumus- zobu birstes, nagu lakas, prezervatīvus u.c. Vairāk zog maksātspējīgie.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

mazie zagleni visvairak zog cigaretes, alkoholu, kafiju. tas ir lietas, ko pasi var izmantot, ka ari visvieglak pardot tirgus parpircejiem, kas talak tirgo savas budinas. es vienkarsi dazus tadus diemzel pazistu un vini teica, ka tas ir preces, kuras visvertigakas, bet nav parak lielas (ka televizori), ilgi uzglabajamas, diezgan viegli nosakama to cena un ir pietiekami ejosas, lai tirgus parpirceji no viniem uzpirktu sos produktus. tada veida mazgadigie noziedznieki piepelnas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

saja laika vairak zog kafijas tejas tas kas ir dargaks un partiku. narkomani zog lai pardotu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

gints šelders

+8262

 
Kad Maskačkā dzīvoju daudzi saglabāja nozari kurā stādāja,viens nesa kafiju pa 5-6 lielajām pakām dienā,iesācēja narkomāne dārgās Sanpelegrino zeķbikses un lasi buņdžinās,viena akal šmotkas,līdz tam ka pat izmēru krekliem un biksēm vatēja pasūtīt:)

pirms 14 gadiem  

Jolanta Baranovska, pirms 14 gadiem :

Ari es zinu wirieti,kas zog brendu drebes un pardod par puscenu,pirms tam winjam war pastastit,ka apgerba gabals,kuru welies,izskatas,ka ari izmeru pasutit!Tas notiek Anglija.Winjam ta ir ka haltura.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Nu ne vienmēr manuprat tikai izklaides pēc zog,vienkārši dalja ar zog tāda iemesla pēc kā(ja nav naudas tām lietām ,bet izskatīties labi tak vienmer gribas,bet ja zog alkoholu tad lielāko ties lai pārdotu tālāk kādam,nu retos gadījumos lai paši izdertu ),,,

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.