Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1114 skatījumi

Kāpēc invalīda apliecība netiek uzskatīta par personu apliecinošu dokumentu?

Socialās zinātnes » Cits

DPD kurjers bez pases neizsniedz preci, kas pasūtīta internetveikalā,samaksa tiktu veikta skaidrā naudā, saņemot sūtījumu.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tādēļ, ka Latvijā ir Personu apliecinošu dokumentu likums, kas nosaka kādi dokumenti var tikt uzskatīti par personu apliecinošiem dokumentiem un DPD kurjers ir LR reģistrēts uzņēmums, kas savā darbībā ievēro un pakļaujas LR likumiem un MK saistošajiem noteikumiem. Piemēram, Lielbritānijā šāda likuma nav, un personas identitātes apliecināšanai var izmantot jebkuru dokumentu, tai skaitā kredīt vau debetkarti uz kura ir norādīts adresāta vārds, turklāt saņemt sūtījumus var arī kaimiņš, ja jūs kaimiņam iedosiet pavēsti un kādu papīru, uz kura ir uzdrukāts jūsu vārds.

pirms 8 gadiem  

apnicis šis muļķu portāls, pirms 8 gadiem :

pēc pēdējām izmaiņām likumdošanā pat autovadītāja apliecība vairs nav personu apliecinošs dokuments... tikai pase vai ID karte...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.