Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sandra L.

+2215

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1682 skatījumi

Kāpēc tv3 nv iekļauts lattelekom i-tv bezmaksas pakā?

Spēles un izklaide » Cits

Manā dzīvesvietā (stundas attālumā no Rīgas) nekad nav darbojušās antenas, dienvidu pusē satelīta cienīga leņķa virzienā ir mežs - normālu tv signālu varu dabūt tikai pa internetu. Sākumā mēģināju Lattelekom interaktīvo tv - bet nu kā lai krīzes smagi ķertais tos rēķinus pavelk? Pie tam, tv3 pusgadu neredzējām! Nācās ar kaunu atteikties. Tagad tikai caur apollo i-tv... bet tur vienīgi ltv1, 7 un Ēķis ar savu propagandas mašīnu! Kāds var paskaidrot tv3 politiku?!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
TV3 ir Viasat bizness un Lattelecom ir cits bizness.
Likumdošanā ir norādīts, ka bez maksas ir jāraida sabiedriski kanāli LTV1 un LTV7 un ir arī piebilde: "Raidorganizācijām attiecībā uz saviem raidījumiem IR IZŅĒMUMA tiesības atļaut vai AIZLIEGT (izņemot šajā likumā un citos normatīvajos aktos noteiktos gadījumus):"
-programmu nesošu signālu izplatīšanu ar jebkuras citas raidorganizācijas, kabeļoperatora vai kāda cita izplatītāja palīdzību;
Tā kā pilnīgi mierīgi jebkurā brīdi TV3 var pacelt cepuri un pazust no apraides un "nejauši" minēt ka Visat pakā viņus pa pāris latiem var redzēt, lai gan ātri vien maksa pārveršanas par 15ls.

Par pārējo sitāciju, Gaujas vai Abavas ielejā dzīvo, ka nevar parasto virszemes TV noķert?

pirms 14 gadiem  

Sandra L., pirms 14 gadiem :

ok - to var sapraast - bet ja es nevaru uztvrt to viasat signālu?

Par pārējo situāciju - jau aprakstīju. Kad vēl bija virsemes tv, labāku signālu varēja saķert ar no LNT un TV3, bet katram kanālam mainot antenas, kas izņēma pusistabu, novietojumu. Bet ltv tikai skaņu varēja dabūt. Starp citu, nav nemaz jādzīvo Abavas senlejā. Var dzīvot arī Rīgas centrā Valdemāra ielā, ziemeļu pusē...

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Un virszemes tv?Vai galīgi nav signāla?Kaut kā neticas,jo pie mums arī ir vietas,kur iepriekš vispār neko ar parasto antenu neķēra,bet tagad rāda OK.

JanKa, pirms 14 gadiem :

1. Virszemes TV nekur nav pazudusi, tikai kļuvusi digitāla (nejaukt ar interaktīvo/interneta TV!!!) un ar daudz labāku pārklājumu. Daudzviet, kur agrāk bija, kā tu saki, jāgroza antena šā un tā, tagad rāda perfekti.
2. Stundas attalumā no Rīgas būs švaki ar istabas antenu - vajag kvalitatīvu ārā antenu, iespējams, jumta galā un mastā un pagriezt pareizā virzienā - uz tuvāko raidītāju, kas var nebūt Rīga!

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Labi, ka pieminēji, kas var nebūt Rīga! Ir kaut kur arī karte ar raidītāju atrašanās vietām? Lattelekom karte neder, tur tikai pleķi ir, paši raidītāji nav parādīti un noprast var, ka tikai daži raidītāji ir.

JanKa, pirms 14 gadiem :

Karte ar raidītājiem šeit: http://lvrtc.lv/?id=44
Savukārt šeit: http://www.lattelecom.lv/ltc/service_availability/ ievadot fiksētā tālruņa numuru vai adresi var noskaidrot tuvāko torni.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pāvels

+18781

 
TV3 izklaidējas čakarējot visus, ko var! Viasat īpašums galu galā :P

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.