Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Angel

+1412

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4925 skatījumi

Presīte

Sports » Cits

Sveiciens visiem! Vēlējos pajautāt, varbūt kāds varat ieteikt kādus vingrojumus ( programmu ), lai pēc iespējas ātrāk varētu uzkačāt presīti? :) Ideāli būtu, ja jūs iedotu kādu lapu, kur būtu parādīti, kādus vingrojumus vajadzētu veikt... Ieteicams, ja dotu pārbaudītus materiālus :) Jau iepriekš paldies! :)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

tas ta4u Jōņs

+1455

 

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Galvenais vēdera preses trenēšana ir pielietot dažādus vingrinājumus, lai muskuļi nepierod. Vēdera muskuļi ir jātrenē 2-3x nedēļā. Atkārtojumu skaitu vajadzētu mainīt – reizēm taisīt vairāk par 20 atkārtojumiem, citreiz mazāk, bet dažreiz pat līdz pat 50 atkārtojumiem. Vislabāk trenēt presi, tad, kad ir visvairāk spēka – pašā treniņa sākumā, bet arī treniņa vingrinājumu kārtību vajadzētu palaikam pamainīt. Arī vingrinājuma izpildes ātrumu vajadzētu ik palaikam pamainīt. Reizēm veikt vingrinājumu mainīgā tempā – iesāciet ar desmit atkārtojumiem, kurus izpildiet lēnām, tad turpiniet ar desmit ātrākiem atkārtojumiem. Tas viss ir vajadzīgs, lai gūtu labākus rezultātus. Tāpēc jau laikus sāciet domāt par to, ka jāsāk uzturā lietot mazāk taukus saturošus ēdienus, produktus. Iepērcieties pats, ēdiet tikai mājās gatavotus ēdienus nevis ātrajās ēstuvēs un būs arī rezultāti!

Vingrojumu piemērus skatīt zemāk: http://www.criticalbench.com/exercises/abdominal-exercises.htm

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
http://www.atletika.lv/index.php?parent=177
Super Abdominals /vēdera muskulatūra/ – 30 minūšu nodarbība palīdzēs radīt „veļas dēļa” izskata vēdera presi! Vingrinājumi fokusēti, lai attīstītu vēdera muskuļus. Spēcīga vēdera muskulatūra vajadzīga ne tikai labam izskatam, bet arī labas stājas uzturēšanai un veselai mugurai. Skatīt video.

http://www.figuura.lv/?p=sport&art_id=83
Preses muskulatūras vingrojumi
...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.