Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 816 skatījumi

Trenēšanās biežums.

Sports » Cits

Tātad esmu sācis nodarboties ar fitnesu, panākumi ir gan redzami, gan jūtami. Visu laiku trenējos 2 reizes nedēļā sporta zālē, bet tā kā skola beigusies zāli vairs apmeklēt nevaru un visus tos pašus vingrinājumus izpildu mājās, pagaidām to daru katru dienu, bet katru otro dienu samazinu slodzi.Vai šādi var turpināt vai labāk katru otro dienu treniņu vispār izlaist lai ātrāk un efektīvāk iegūtu rezultātus? Grafiku arī nesastādu, visu daru vienā dienā.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Labāk trenēties trīs reizes nedēļā, bet pa starpām atpūtināt trenētos muskuļus. Ja trenējies katru dienu, tad dažādus muskuļus, lai dabū atpūsties. Pie tam ēšanai nozīme krietni lielāka paliek. Atpūta katrai muskuļu grupai ir tikpat svarīga kā treniņš, kura laikā noārdās muskuļi. Jāataug vietā arī ir.
Bet skaties pats, kā tev labāk sanāk. Pamēģini vienu mēnesi tā, nākamo citādi un salīdzini spēku un apkārtmēru konkrētiem muskuļiem, tad redzēsi kura metode tev labāk strādā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ugāns

+4325

 

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.