Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-57

 
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1020 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Un kādu atbildi jūs gaidāt? Bez pareizas diētas, smaga darba sporta zālē, regulāras vingrošanas, nebūs arī vēdera preses. Jums pašam(i) ir jāizvēlas, kas jums ir svarīgāks, gardi paēst, vai lieliski izskatīties... diemžēl, ar diviem zirgiem vienlaicīgi aizjāt nav iespējams...

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

gribētos bišku zem ādas taukus nodzīt.. man jau viņi tā ir maz, bet gribētos vel mazāk lai muskuli izteiktāki būtu. Ko man biežāk ēst un ko mazāk, kā jau dzirdējāt patīk kko garšīgu apēst (taukainu,saldu)

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Neko nezinot par jums, kaut ko ieteikt ir grūti! Katram vecuma posmam ir sava diēta, daudz ko nosaka jūsu fiziskā kondīcija, dzīvesritms, fiziskās aktivitātes, ikdienas rutīna, ēšanas paradumi, uzņemto un sadedzināto kaloriju daudzums, internetā ir daudz bezmaksas kalkulatoru, kur ir iespējams aprēķināt jums nepieciešamo kaloriju daudzumu, atkarībā no fiziskās slodzes, svara, auguma, dzimuma, utt. Bez kaloriju skaitīšanas jums nekas neizdosies!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elza

+121

 
Internetā var atrast ļoti daudz veselīgu desertu recepšu (protams, jārēķinās, ka latviešu valodā tik daudz nebūs).
Pavisam vienkārša ideja - zemesriekstu sviests ar medu uz, piemēram, āboliem vai galetēm. Zemesriekstu sviestā ir labie tauki, kas nepieciešami vielmaiņas procesiem, kā arī olbaltumvielas, kas arī nāks par labu muskuļu veidošanai. Medū vitamīni un tas saldums, ko vēlies.
Un patiesībā arī sliktās lietas mazliet var ēst un ir jāēd, jo, ja aizliegsi sev tās pilnībā, būs ļoti viegli vienā brīdī norauties no ķēdes. Visa pamatā ir mērenība.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

vo tas komentars kuru es gaidiiju.
Nu jaa.. centisos mazak est tos sliktos saldumus.. un meginasu vairak est.. medu, riekstus, darzenus, auglus

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Taukainu un saldu tad jāaizmirst. Bet līdz skulptingam ir tik ilgi un cītīgi jātrennējas, ka atmetīsi ar roku. Kad ir uzaudzēta kaut cik normāla muskuļu masa, tad tos tikai var sākt formēt ar izolējošiem treniņiem, ko pavada tik pat centīga ēšanas disciplīna. Tauku procentu organismā jānodzen ļoti zemu. Pēc vismaz gadu ilgām pūlēm ir cerības par reljefu, atkarīgs no vielmaiņas. Palasi svarcēlāju blogos un forumos, atradīsi veselu lērumu diētu. Reljefam ar "to ēd, šito nē" nepietiks.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.