Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anonimsais

+26

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 899 skatījumi

Man ir 12 gadi. Vēlos uztrenēt muskuņus, bet es vēlos lietot ogļhidrātus. Mans jautājums ir vai 12 gados tas ir veselīgi??

Sports » Cits

Vēlos uztrenēt muskuļus. Vēlos tos uztrenēt ar ogļhidrātu palīdzību.Bet jautājums ir tāds vai tas ir veselīgi manā vecumā un kā tas ietekmē manu ķermeni. psc man ir 12

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
cilā tik svarus,gan organisms pats uzprasīs vajadzīgo ēdienu.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Tāpēc labāk olbaltumvielas, nevis ogļuidrātus. Ogļhidrāti rada masu. Pārdozējot rodas rezerves (tauku slānis). Ogļhidrāti ir labi sportistiem, tie dod masu, enerģiju, tāpēc var pacelt lielus svarus. Paskaties olimpiskās spēlēs svarcēlājus viņi ļoti atšķiras no bodibildingeriem. Viņi ir uz ogļhidrātiem. Negribu te aprakstīt visu fizioloģiju un vielmaiņu.
Olbaltumvielas rada muskuļus ( kubikus). Pārdozēt viņus grūti, jo organisms spēj pārstrādāt tikai konkrētu daudzumu, pārējo izvada ārā. Tas ko rakstīja par to, ka vajag bez ķīmijas.... nav tiesa. Bez papildus olb. var iegūt sportisku skaistu ķermeni un viss. Visi švarcnēgera līdzinieki, sacensību dalībnieki uzņem papildus olbaltumvielas. Nav obligāti izmantot kokteiļus, var dabīgi - piemēram 10(!!!!) olas dienā, turklāt tikai baltumus, jo dzeltenumā ir holestarīns. Cenas ziņā noteikti kokteiļi būtu lētāki.

pirms 8 gadiem  

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

Sačakarēt organismu var ar steroīdiem, kaut kādiem ķīmiskiem maisījumiem. Bet ja gribi būt kā švarcnēgers, vai tuvu tam izmantot olbaltumvielas ( vai ogļhidrātus....) būs nepieciešams.
Parasti piaugušam cilvēkam dienā vajag 40 gramus olbaltumvielu. Bofibildingeriem vajag 1,5-2,5 grami uz masas kg. Ja tev svars 70 kg vajag vismaz 100 gramus. Parēķini - vienā olā ir ap 6 gramiem olbaltumvielu. Visvairāk olbaltumvielu ir sierā. 100 gramos 30 grami olbaltumvielu (sierā nevis siera produktā).

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

Parēķini, cik vajag dienā apēst. Un cik tas izmaksās naudiņas.
Par ogļhidrātiem.
Ogļhidrātus vajag lietot tik un tā, bet tos var arī apēst neizmantojot kokteiļus. Ja ogļhidrātu būs par maz, tad organisms lai iegūtu enerģiju dedzinās olbaltumvielas un tāpēc muskuļu mada augs maz.
Ogļhidrāti ir griķos, makaronos, utt un cukurā. Tāpēc var ēst daudz saldumu.
Ko iesaka speciālisti:
1. No rīta izdzert proteīna (olb.) kokteili
2. Paēd sātīgas brokastis
3. Jāēd ir 5 reizes. Divas reizes var aizvietot a

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

Aizvietot ar kokteiļiem
Jāēd produkti kuros ir daudz sarežģīto ogļhidrātu - maize, graudaugi (rīsi,griķi), kartupeļi, makaroni
4. Nedrīkst ēst ogļhidrātus pirms miega.
Sevišķi cukurus, jo kamēr gulēsi veidos tauku slāni.
5. Palasi vispirms informāciju
6. Visi tie grami bija norādīti PIEAUGUŠAM VĪRIETIM

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

7.
Tā kā tev ir tikai 12 gadi, iesaku daudz ēst tos produktus kurus nosaucu, dārzeņus. Kokteiļus pagaidām vari neizmantot. Bet pēc kāda laika skaties
Tāpēc ka sākumā augsi tāpat.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

asfasfg asgasg

+300

 
Nečakarē savu ķermeni ar papildus fīčām, ja tev jau ir iestājusies pubertāte, tad nekas tāds nav vajadzīgs. Viss, ko tu apēd aiziet uz tava ķermeņa augšanu, bet ja tu vēl trenēsies, tad tev ķermenis pats no sevis kļūs muskuļots (atkarībā notā, kādu sporta veidu izvēlies). Vismaz tā ir man.

pirms 8 gadiem  

Anonimsais, pirms 8 gadiem :

Paldies ļoti noderīgi....☺

asfasfg asgasg, pirms 8 gadiem :

Bet ja gribi labāku rezultātu, tad vienkārši izveido veselīgu uzturu sev. Vai arī uzturā palielini produktus, kas satur olbaltumvielas, jo no tās ir nepieciešamas ķermeņa attīstīšanā. Tomēr es to nedaru, jo rezultāti tāpat ir forši no treniņiem vien.

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

Nevajag neko zināt par sporta fizioloģiju, vielmaiņu. Pietiek pat ar bioloģijas stundās mācīto: ogļhidrāti ir enerģijas avots, kā arī tie rada arī lieko svaru.
Olbaltumvielas audzē muskuļu masu, rada ādu elastīgāku. Utt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Oglhidrati ir visos ēdienus. Nevajag teikt ka tie ir slikti:D

pirms 8 gadiem  

asfasfg asgasg, pirms 8 gadiem :

Pārdozēt ar tiem arī nevajaga :/

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.