Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inga Ingucis

+1833

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1529 skatījumi

Laikam sācies ladus laikmets...

Veselība » Cits

Nespēju pārdzīvot šo auktumu. Kamēr atbraucu ar sabiedrisko transportu uz darbu, esmu pārsalusi "zila". Nu jau kādu laiku nevelku mugurā neko skaistu, galvenais, lai silti. Bet salstu tāpat.
Padalieties pieredzē, ko Jūs velkat šajā laikā un vai Jums ir silti?
Varbūt tik drausmīgi salstu tikai es? Nav kam pajautāt, pārējie no rīta brauc ar mašīnām.
Tātad, piemēram, šodien man mugurā ir 3 džemperi, biezā dubļonka, šalle un kārtīga cepure. Kājās legingi un džinsas sabāztas garajos ziemas zābakos. Rokās pirkstaiņi un dūraiņi, bet zilas burtiskā nozīmē.
Varbūt man, jaunai meitenei, ir kādas asinsrites problēmas? Ja tā varbūt kāds zin kādu tautas metodi kā to uzlabot?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Signe Peirāga

+2427

 
esmu arī ļoti salīga, ieteica dzert Ginkoprim.
tas ir ginka saturošs laikam uztura bagātinātājs, kas uzlabo asinsriti laikam, bet katrā ziņā rokas un kājas vairs nesalst. (man pat mājā sala, kaut bija 23 grādi)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Pirms iešanas ārā iedzer siltu tēju. Tas ļoti daudz ko dod. Vari piešaut klāt arī kādu karoti medus un balzama. Un vēl - ja kājas būs siltas, tad arī pašai būs silti. Ja kājas nosals, tad vari tuntulēties cik uziet - būs auksti tāpat.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Es pat ziemā neizmantoju sabiedrisko transportu un braucu ar velosipēdu. Tā es izvairos iekāpt tajā sālītajā sniega putrā un man nekad nesalst kājas pat -20 grādos, bet rokas gan sāk salt pēc 15 minūtēm (labi, ka jābrauc tikai 20 minūtes) Vispār es arī esmu ļoti salīgs un man nepatīk tas aukstums mājā. Ko velku mugurā? - Ziemas zābaki, vilnas zeķes, džinsu bikses, 1 džemperis ar augstu apkakli līdz zodam, šalle un pa virsu tāda paplāna rudens- ziemas jaka, rokās vēk 2 pāri cimdu, galvā adīta cepure. Ar to man pietiek, jo nekur uz vietas nav jāstāv un esmu neatkarīgs no sabiedriskā transporta un sastrēgumiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
Par apģērbu tik daudz rakstīts...Tam jābūt brīvam, nevis pieguļošam. Nekur nekas nedrīkst spiest. Prāts možs. Un kustības, kustības.

pirms 14 gadiem  

Valdis Tomsons, pirms 14 gadiem :

Bailes no termometra?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.