Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

varbuut adrese ir ????

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
veel pienjem Lielvārdē! (vismaz pirms gada pienjeema)
arii dziivaa rinda, peec pieraksta!
par ziedojumiem (noteikta likme :D )

nezinu kaa izstaastiit iisti kuraa vieta..Ja no Riigas brauc pa galveno ielu jaaskataas pie krustojuma pa kreisi ir taads kaa laukums, kur kaut kaadi apstadijumi, bet pa labi uz krustojama ir taads mazs apģērbu veikaliņš, jāgreiž pa kreii, pabraucot kaadus apm. 70 m ir pa kreisi taada ka aautostaavieta. bija jaaiet pagalmaa aiz taas eekas, staavplacim pretim caur lieliem vaartiem, pagalmam apkaart kaut kaadas citas lielas eekas, darbniicas, tad ap stuuri pa kreisi, un tad taadaa kaa noliktavaa, tur buus kreelsi salikti kur seedeet un dziljaak u galda burtniica, kur jaaierakstaas, un tad seedi un gaidi. cilveeki gan jau tur buus...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viss, ko par viņu uzzināju ir sekojoš-pieņem Elejā dzīvā rindā, pa savu naudu uzcēlusi baznīcu un pati dzīvo pie baznīcas. Iebraucot Elejā- krustojums uz Dobeli un Bausku, jāpagriežās uz Bausku un tur pat netālu viņa dzīvo. Rīgā arī pieņem, kat kādā slimnīcā, tikai nezin, kur. Telefonu nezina, viņa galvenokārt mākot noteikt cēloni, no kā ir slimība un cērtot visu pa taisno, neko neslēpjot.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

es...

+14

 
ES arī gribu zināt:)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.