Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andis Osis

+8010

 
  • 7

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1443 skatījumi

Ja Tu būtu ministrs,kā Tu ,,cīnītos,, ar krutkas tirgoņiem?

Veselība » Cits

Man vienkārši interesē tautas domas.Ir tādas aizdomas ka dažās pilsētas ,,točkas,, piesedz policija.Ta man saka likties skatoties TV ziņas.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Izmaksātu prēmijas un piemaksas tam kurš spēj visvairāk uzsist gaisā un vairāk nodzirdīt šeit vēl palikušos lai nav sajēgas aizbraukt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Antons

+4839

 
Man ir (tikai un vienīgi!) aizdomas, ka policija piesedz daudz ko. Būtu jākontrolē pati policija, ko tā dara, ko nedara.. Pēc idejas jau tas nebūtu tik grūti izdarāms, bet pie mums ir lielākā problēma atrast cilvēkus, kas darītu savus pienākumus un nebūtu uzpērkami.
Man, piemēram, nepatīk, ka Zivtiņš pa radio stāsta vienu lietu par (ceļu) policijas darbību - ka viņi neķer uz ātrumu vietās, kur ir ātruma ierobežojumu maiņa, taču katru dienu uz ceļiem es redzu citu situāciju - policisti sēž krūmos vietās, kur mainās zīmes.. Tā ir tikai viena no lietām, kas pārāda policistu patieso dabu..

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Zivs pūst no galvas. Nevar gribēt ierindas policistus godīgus, ja viņu priekšnieki un priekšnieku priekšnieki ir uzpērkami. Visi, protams, nav vienādi, ir jau šai pasakā arī pozitīvie tēli. Bet kopējais priekšstats ir un paliek negatīvs. Nav jēgas meklēt veidus, kā krutkas tirgoņus likvidēt, ja pašu rindās būs darboņi, kas izdomās, kā apiet šo sistēmu, gūstot labumu sev.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

krokijs

+18181

 
necīnītos !! katrs pelna kā māk !! padomā pati, kapēc vairums no šiem cilvēkiem nodarbojas ar nelegalu ?!! tapēc ka ar legālu ir grūti dzīvot !! pati esi apmierināta ar savu legālo un pareizo dzīvošanu ?! šaubos !! un ko tu esi ieguvusi visas savas nodzīvotās dzīves laikā ?!! esmu pārliecināts ka ne pusi no tā ko gribētos !! un ne jau kārtīgi cilvēki iet pirkt to suslu, bet tie, kam garšo adekalons dzintariņš un tam līdzīgie !! par ko satraukties ?!! es atbalstu pilnīgi visu nelegālu latvijā !!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
krutka ir kontrobandas upes labi pamanāma sānu straumīte

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

AiZu

+247

 
Ja es būtu ministrs, tad man vairāk interesētu, kā man pašam pēc iespējas vairāk kaut ko nelegāli iegūt un nejau ar tādiem sīkumiem kā krutka. Un tad man būtu pie pakaļas tie kandžas tirgotāji kamēr vien viņi neapdraud manas nelegālās darbības.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
krutkas tirgoņi jau nav lielākā nelaime. tie nodzirda tikai vietējos alkašus. vot narkotiku tirgoņi - tos gan vajadzētu tvarstīt un atspārdīt, jo tie bendē ne tikai pieaugušus lūzerus, bet arī bērnus. Tāpat vajadzētu aizklapēt visas Rīgas spēļu zāles un uztaisīt vienu rajonu, kur it tikai un vienīgi kazino un spēļu zāles. Tādu mazo Rīgas lasvegasu...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

labs jautājums

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.