Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
te manas domas, nevis dakteru teiktais:
stājas paveids vai, ja smagāk, defekts, attiecas uz visu ķermeni, viss ir saistīts. Mugurkauls ir tas redzamākais un bieži vien - vājākais elements, taču gaita, pēdu un kāju muskulatūra, vēlāk arī saites, locītavas veidojas tā, lai kompensētu aplamo svara sadalījumu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MārisA

+535

 
Nu tad jāiet pie ārsta!!!

pirms 13 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 13 gadiem :

Ar bērnu nav problēmu, bet tas 45-gadīgais vecis man netic :( Cerēju parādīt gudru apstiprinājumu šajā lapā, bet nekā...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

MārisA

+535

 
Cik bērnam gadu? Ja vēl maziņš gadu vai divus vecs, tad noteikti nē. Par to vēl nevajag uztraukties! Mēs arī uztraucāmies par mugurkaulu savam gadus vecajam dēliņam, bet viena laba speciāliste (neatminos vārdu un uzvārdu) no veselības centra "Stārķa ligzda" paskaidroja, ka šīm lietām nav jāuztraucās, jo bērns aug un mugurkauls vel līdz trīs gadu vecumam vēl nostiprināsies. Mēs konkrēti uztraucāmies, ka bērnam viens skriemelīts mugurkaulā tā ka ir ispiedies, bet par to nav jāuztraucās, jo bērns aug un ar laiku viss nostāsies savās vietās. :)

pirms 13 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 13 gadiem :

Runa ir par piecgadīgu bērnu un četrdesmitpiecgadīgu cilvēku.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.